Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Îl respect, dar provenim din școli diferite! Acum sunt alte metode”. Răspunsul lui Bratu pentru Dinu

[starttext]


bratu dinu


Florin Bratu (38 de ani) nu a ocolit deloc ”subiectul Cornel Dinu”, mai ales după ce legenda roș-albilor l-a tot criticat în ultima vreme. Tehnicianul lui Dinamo a spus că nu se poate vorbi, din punctul său de vedere, despre un conflict cu ”Procurorul”, ba chiar a spus că-l respectă pe acesta și că ideile diferite sunt normale din moment ce fac parte din generații diferite.




”Nu am nicio problemă cu domnul Cornel Dinu! Din contră, îl urmăresc cu atenție, chiar țin cont de părerile dânsului. Drept dovadă, mi-am dat seama că s-au făcut multe greșeli la Mediaș, și am schimbat și sistemul de joc și abordarea și a ieșit un meci pe care l-am câștigat pe merit cu Viitorul.


Cornel Dinu este un om care a realizat multe la Dinamo, din toate punctele de vedere, nu-i putem lua aceste merite, și ca jucător și ca antrenor. Îl respect mult pentru asta, dar se pare că avem idei diferite, nu cred că este un lucru anormal. Pe mine, părinții m-au educat să respect oamenii în vârstă, așa cum o fac și în momentul de față.

Probabil că provenind din școli de antrenori diferite, cu gânduri diferite, cu lucruri noi care se fac acum, au apărut și aceste diferenduri. Dar, nu se poate vorbi de un conflict. Eu îl respect așa cum este dânsul, încerc să-l înțeleg. Acesta este stilul dânsului și nu vreau să comentez mai mult”, a spus Bratu, prezent fiind în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

Antrenorul ”câinilor” a vorbit și despre gluma cu ”șotronul” pe care a făcut-o după victoria cu Viitorul, scor 1-0. ”Eu am comentat după meci cu umor, despre șotron, dar vreau să vorbesc mai mult despre fotbal, despre echipa mea. Fotbalul a avansat, sunt metode noi de antrenament pe care eu le folosesc, dar mai preiau și din ideile dânsului, nu am de ce să mă supăr. Eu am altfel de metode, fiecare cu stilul lui! Nu am pus în practică ideile domnului Dinu, nu vreau să copiez pe nimeni. M-am consultat inclusiv cu Mister Ilie Dumitrescu”, a mai spus Bratu.

Chestionat concret despre o problemă ridicată de Cornel Dinu legată de antrenamentul individual defensiv, Bratu a replicat: ”Există un ciclu săptămânal. Nu poți să faci un antrenament unu contra unu, apărător vs atacant zi de zi. E foarte bine că este atent și-i mulțumesc pentru că este atent asupra jocului. Mă motivează, mă ambiționează să mă perfecționez săptămână de sâptămână”.

Concluzia i-a aparținut tot lui Bratu, după ce Dinu a spus că va fi și mai atent de acum înainte la meciurile lui Dinamo. Actualul tehnician nu simte niciun fel de presiune și chiar a glumit pe seama aceasta. ”Probabil că, fiind dinamovist veritabil, va fi mai tolerant de acum înainte și-mi va da doar detaliile care mă vor ajuta”, a mai adăugat, râzând, Bratu.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii