Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Giani Kiriță: "Sergiu Hanca de un an de zile nu e într-o formă prea bună''

[starttext]







Giani Kiriță, fostul căpitan al lui Dinamo, a reacționat dur când a aflat că Sergiu Hanca e în afara lotului pentru meciul din această seară cu Viitorul.




"Sergiu Hanca de un an de zile nu e într-o formă prea bună. Cu siguranță e ceva la mijloc. Eu nu înțeleg scăderea lui de formă. Poate că atunci când a dat randamentul maxim a fost cel mai bun sezon al carierei.

Înțeleg că n-a prins atunci transferul, dar asta nu înseamnă că acum nu trebuie să mai joace. Probabil că dacă nu mai vrea să joace, soluția e să fie în afara lotului", a declarat Kiriță la TV Telekom Sport.

"Dacă proiectul ăsta e bazat pe jucători tineri, atunci să-i vedem la lucru. Vreau victoria în această seară, dar va fi un meci foarte greu pentru că Viitorul e o echipă bună, organizată" Giani Kiriță


ECHIPELE DE START
FC Dinamo București: Penedo – Corbu, M. Popescu, D. Ciobotariu, Vl. Olteanu – Mahlangu, R. Grigore – Sorescu, D. Nistor (cpt), Salomao – D. Popa.
Rezerve: Eșanu – Delorge, Katsikas, Ehmann, Pesic, Axente, Moldoveanu.
Antrenor: Florin Bratu

Florin Bratu a schimbat nu mai puțin de 6 jucători față de meciul pierdut etapa trecută cu Gaz Metan, scor 2-3. Doar Penedo, Popescu, Mahlangu, Nistor și Salomao și-au păstrat posturile de titulari.

FC Viitorul: Cojocaru – Lima, Țîru, Luchin, De Nooijer – Vl. Achim, Mladen, Artean – I. Hagi (cpt), Drăguș, Vână.
Rezerve: Buzbuchi – Mățan, Ciobanu, Hodorogea, Boboc, Houri, Al. Stoica.
Antrenor: Gheorghe Hagi

Stadion: Dinamo

A: Kovacs Istvan (Carei - Satu Mare)
A1: Marinescu Vasile (Bucureşti - Bucureşti)
A2: Artene Ovidiu (Vaslui - Vaslui)

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii