Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii dinamovişti au "luat foc" după ultima decizie a conducerii: "Să-l aduceţi în cârcă înapoi! Cred că a plecat pe patru mici şi două beri"

[starttext]




Fanii dinamovişti au "luat foc" după ultima decizie a conducerii: "Să-l aduceţi în cârcă înapoi! Cred că a plecat pe patru mici şi două beri"




Dinamo l-a cedat acum pe Ion Gheorghe, un mijlocaş de 19 ani, la FC Voluntari, iar suporterii au răbufnit la adresa conducerii. Jucătorul debutase la echipa mare a roş-albilor anul trecut în meciul cu FCSB, atunci când l-a înlocuit pe Steliano Filip.




Fanii nu sunt de acord cu această ultimă mutare şi au răbufnit, chiar pe pagina oficială de facebook al clubului din "Ştefan cel Mare". "Cica 'New Dinamo', dar pleacă Iustin Popescu, Patrick Petre, Dima şi acum Ionuţ Gheorghe...Toţi jucători tineri şi buni sau cu potenţial!", a postat Rareş Pârlea, unul dintre zecile de suporteri dinamovişti ce au comentat ultima decizie a roş-albilor. "Cum, mă? Cum să faci aşa ceva? Să vinzi un junior de perspectivă (Nu la Real Madrid, ci la Voluntari, pe un sac de mingii)", a scris şi Adrian Raicu, în timp ce Edi Zapodeanu a spus: "Pe cât a plecat? 20 de mii şi o bere?".

"Clubul păstrează anumite procente dintr-un viitor transfer", a anunţat Valentin Ionuţ, iar replica a venit imediat: "Cu atât mai bine, sunt şanse mari ca Dinamo să nu ia nici un ban". Patrik Alexandru Dumitrescu e sigur: "Pe 4 mici şi 2 beri cred că a plecat".

Iar, Aurel Aurel a tunat: "E 1 aprilie cumva? E o glumă ? NU CRED CĂ AM RENUNŢAT LA ION GHEORGHE ..ŞI GRATIS ..cine l-a dat GRATIS să fie imediat trimis după el să-l aducă în cârcă ..e un jucător f bun ..abia face 19 ani ..ceva NU e în regulă cu ştirea asta ..EU NU CRED. FCSB dă împrumut lui Andone şi noi îi dăm ce e mai bun GRATIS definitiv". Concluzia a tras-o Alexandru Coteanu: "Doamne fereşte şi ajută-ne să nu plece Ionuţ Şerban..... înger, îngeraşul meu şi pentru mine o minune....te rog şi promit că mă fac cinstit!"

sursa: www.prosport.ro
[endtext]

Comentarii