Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vești bune pentru Bratu: mijlocașul a ajuns în România și urmează să facă vizita medicală

[starttext]




FOTO: Instagram Armando Cooper



Panamezul Armando Cooper (30 de ani), jucătorul cu care dinamoviștii sper să suplinească pierderea lui Mahlangu, a ajuns în România, astăzi fiind prezent în cantonamentul "câinilor" de la Săftica.




În cazul în care nu va interveni ceva neprevăzut, Cooper va efectua în cursul zilei de marți vizita medicală, urmând să semneze cu Dinamo.

Cooper a fost de acord cu propunerea dinamoviștilor, 8.000 de euro pe lună, plus un bonus de 25.000 de euro la semnătură, iar apropiații lui susțin că a transmis un răspuns pozitiv românilor încă din acest week-end. "Și-a rezolvat problemele în Chile, urmează să sosească liber de contract, vrea să vină", au spus prietenii lui.

Mijlocașul a jucat foarte puțin la ultima sa echipă, Universidad de Chile, de aceea vrea să revină în Europa. Fotbalistul de 30 de ani chiar s-a interesat de închirierea unui apartament în București și le-a transmis dinamoviștilor că are pregătirea de vară făcută, cu toate că n-a fost în lotul sud-americanilor în cele 6 partide ale sezonului.

Cooper a jucat două meciuri la Mondial pentru naționala țării sale, integralist cu Belgia și cu Anglia, având 7 goluri în 100 de selecții all time.

FOTO: Instagram Armando Cooper
 sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii