Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Bratu: "Ne aşteaptă un joc aprig cu CFR! Suntem pregătiţi de un meci mare" 💓

[starttext]



Bratu: "Ne aşteaptă un joc aprig cu CFR! Suntem pregătiţi de un meci mare"




Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, sâmbătă, că meciul cu CFR Cluj va fi unul “aprig”, însă consideră că elevii săi sunt pregătiţi pentru a face un joc mare. CFR Cluj - Dinamo e LIVE pe Telekom Sport 1, de la 21:00.


“Cu CFR e un meci dificil cu siguranţă, întâlnim campioana României, o echipă care merge mai departe şi în cupele europene, şi cred că ne va aştepta un meci aprig. Însă cred că jucătorii mei în momentul de faţă sunt pregătiţi pentru a o înfrunta şi pentru a face un joc mare mâine seară. Probabil vor mai fi şi mici schimbări şi sperăm ca cei care intră să reacţioneze foarte bine şi vreau să văd o echipă cu foame de rezultate. CFR are un lot foarte echilibrat în toate compartimentele şi pericolul poate apărea de peste tot. Sperăm să facem un joc mare mâine şi să-i surprindem pe cei de la CFR”, a spus Bratu.

Florin Bratu a precizat că a existat un interes din partea FC Dinamo pentru noul jucător al FCSB, Alexandru Stan, însă nu şi o ofertă concretă. “Alexandru Stan este un jucător foarte bun, care poate acoperi mai multe poziţii în teren şi cred că e o achiziţie foarte bună pentru FCSB”, a adăugat el.

Bratu a menţionat că în momentul de faţă Dinamo nu achiziţionează niciun jucător, dar nu exclude varianta aducerii a unul sau doi fotbalişti.

Florin Bratu a vorbit şi despre prestaţiile echipelor CFR Cluj şi FCSB în cupele europene: “Am urmărit partidele echipelor româneşti din cupele europene. CFR-ul s-a calificat fără probleme. FCSB până la urmă şi-a urmărit interesul, acela de a ajunge în play-off, şi chiar dacă n-a făcut un meci strălucit cred că pentru ei important este să meargă mai departe şi cred că au potenţialul necesar pentru a regla lucrurile şi a face jocuri mult mai bune”.

Echipa Dinamo va întâlni, duminică, în deplasare, de la ora 21.00, campioana en titre CFR Cluj, în etapa a cincea a Ligii I.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii