Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






May Mahlangu: ”O să rămân `câine roșu`!”

[starttext]





mahlangu


May Mahlangu s-a transferat de la Dinamo la Ludogorets în schimbul sumei de 500.000 de euro. Mijlocașul de 29 de ani a ținut însă să își ia adio de la fanii dinamoviști, printr-un mesaj emoționant.


”Cele mai frumoase lucruri în viaţă nu sunt doar lucruri simple, sunt oamenii, locurile, amintirile şi pozele. Sunt sentimentele şi momentele, zâmbetele şi râsetele. Ultimii doi ani au fost incredibili.

Mulţumesc familiei Dinamo Bucureşti pentru amintirile frumoase, de-abia aștept să creez unele noi la Ludogorets! O să rămân un ”câine roşu”. Nu puteam face asta singur, fără colegii mei şi staff-ul tehnic care m-a antrenat. Vă mulţumesc din adâncul inimii mele”, a fost mesajul postat de Mahlangu pe Facebook.


Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a postat un comunicat prin care anunță că dorește să cunoască modul în care vor fi folosiți banii câștigați după plecarea lui Mahlangu.

"E adevărat că Mahlangu se afla în ultimele luni de contract şi că îl puteam pierde gratis, dar vrem să ştim cum vor fi folosiţi cei 500.000 de euro primiţi în schimbul jucătorului.

Situaţia este foarte neplăcută, atât din punct de vedere managerial, cât şi din punct de vedere financiar. Continuăm să pierdem prea uşor jucători de valoare. Asta face ca implicarea noastră, a suporterilor să fie cu atât mai necesară", se mai precizează în comunicat.

Asociaţia Suporterilor "Peluza Cătălin Hîldan" a primit acţiuni la FC Dinamo ca urmare a proiectului socios "Doar Dinamo Bucureşti" lansat la 29 mai.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii