Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






NEWS ALERT | Noua arenă a lui Dinamo ar urma să fie gata în 2021

[starttext]



NEWS ALERT | Stadionul Dinamo nu va fi gata pentru EURO 2020. Ce variante de rezervă au fost anunţate + ce se întâmplă cu stadionul Steaua



Întâlnirea dintre viceprim-ministrul Paul Stănescu, Răzvan Burleanu şi responsabilii cu organizarea EURO 2020 a adus o veste proastă: stadionul din Ştefan cel Mare nu va fi gata la timp. S-au găsit deja variante de rezervă.




Noua arenă a lui Dinamo ar urma să fie gata în 2021, ceea ce o scoate din calcul pentru găzduirea echipelor la EURO 2020. S-a decis ca arenele din Giurgiu şi Ploieşti să fie luate în calcul pentru a putea fi folosite ca bază de antrenament de echipele care vor fi repartizate în România.

De cealaltă parte, stadion din Ghencea urmează să fie gata la timp pentru EURO 2020. Demolarea actualei arene va începe marţi, 28 august.


Stadionul Steaua

a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri
b. A fost avizat Studiul de fezabilitate in cadrul CTE CNI si CTE MDRAP. Urmeaza avizarea acestuia in consiliul interministerial si emiterea hotararii de guvern de avizare a indicatorilor tehnico economici.
c. Valoarea estimata, conform studiului fezabilitate, este de 301.771.470 lei inclusiv TVA
Stadionul Dinamo

a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 20.000 – 25.000 de locuri
b. A fost predata documentatia preliminara prin care se propune construirea Stadionului Dinamo pe o suprafata de teren care include si actualul Velodrom. În urma acestei solicitari s-a inaintat propunerea includerii noului amplasament in Lista sinteza a subprogramului Complexuri sportive, asa cum se procedeaza cu orice solicitare de includere in subprogramele derulate de CNI, ca si etapa premergatoare aprobarii indicatorilor tehnico economici. Dupa introducerea pe lista sinteza, daca documentele privind noul amplasament vor fi conforme cu normele de derulare a programelor gestionate de CNI, se vor putea demara procedurile in vederea promovarii si avizarii indicatorilor tehnico - economici.
Stadionul Rapid

a. Recomandarea FRF privind capacitatea stadionului este de 15.000 – 20.000 de locuri
b. Au fost contractate serviciile de proiectare privind intocmirea studiului de fezabilitate. Termenul de predare in vederea avizarii este estimat pentru luna februarie 2018.
c. Valoarea estimata in studiul de prefezabilitate este de 119.753.200 lei
Stadionul Arcul de Triumf

a. Stadionul Arcul de Triumf va fi construit pe amplasamentul vechiului stradion de rugby, masurile de modernizare incluzand cresterea capacitatii la 8.000 de locuri (recomandarea FRF), construirea unui centru de recuperare pentru sportivi
b. A fost avizat studiul de fezabilitate in cadrul CTE CNI si CTE MDRAP. Urmeaza prezentarea in vederea avizarii in cadrul consiliului interministerial si emiterea hotararii de guvern de avizare a indicatorilor tehnico economici.
c. Valoarea estimata potrivit studiului de fezabilitate este de 126.409.876 lei inclusiv TVA

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii