Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






New Dinamo pare să aibă viitor 💓

[starttext]




Fotografia postată de Caine Rosu.



Trei puncte foarte importante- meciul trecut am luat trei goluri, ieri am luat trei puncte.
Īnafară de acest lucru, ne-am īnvins un complex- complexul Viitorul, căruia cu greu până acum īi smulgeam puncte.



Nu mai are rost să repet că artizanul victoriei a fost May- deşi suntem īn August😂, cu o foarte mare contribuție din partea lui Popa.
Vroiam să scriu o " fițuică " despre meci.Dar altceva mi s-a părut c-ar fi mai interesant: părerea voastră referitoare la schimbările pe care Bratu le-a făcut aseară- mutări curajoase, dar logice până la urmă.
Spre exemplu mi-au plăcut foarte mult titularizările lui Ciobi Jr şi a lui Grigore.Chiar şi cea a lui Olteanu.Dincolo de travaliul până la sacrificiu pe care Nistor şi May īl depun meci de meci, de inspirația la dribling pe care a avut-o Popa, insist să cred că Grigore şi Ciobi, au fost determinanți pentru " liniştea apărării "- de-aia nu am primit gol.
Cred că atunci când Gomelt va intra " măturător de mingi " īn fața apărării, vom arăta şi mai bine.
Ce credeți ?

Articol scris de: Caine Rosu
sursa photo: www.fcdinamo.ro
[endtext]

Comentarii