Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Am un salariu de 10.000 de euro și eu nu vreau să îl iau!" Decizia luată de Mircea Rednic la Dinamo












 Dinamo - Concordia Chiajna 3-2 Mircea Rednic își ține promisiunea făcută înainte de partida din Ștefan cel Mare cu Concordia Chiajna, 3-2. Antrenorul dinamovist va acorda recompense fotbaliștior în urma victoriei obținute , mulțumit de faptul că alb-roșiii au urcat pe primul loc din play-out.

"Am oferit 15.000 de euro pentru două meciuri. Nu este o primă consistentă. Eu din fotbal am câștigat bani și ei merită. Eu sunt exigent și ei merită această primă. Am un salariu de 10.000 de euro și eu nu vreau să îl iau. Pentru sezonul următor mai avem nevoie de câțiva jucători", a declarat antrenorul după meciul de vineri seara.

Mircea Rednic a mai băgat mâna în propriul buzunar și cu alte ocazii." Câinii roșii" aveau promise 20.000 de euro în cazul în care s-ar fi calificat în play-off. Din păcate, jucătorii au ratat posibilitatea de a încasa acești bani. "Am primit primul salariu și l-am dăruit jucătorilor. Dacă voi intra în play-off, am o primă de 20.000  de euro. Până atunci, tot ce voi primi de la club voi da jucătorilor", a spus Rednic la o conferinţa de presă.

Mircea Rednic a împrumutat clubul de mai mute ori
Mircea Rednic a fost criticat pentru acest sistem de premiere și a fost deranjat de faptul că unii se interesesează cum își cheltuiește salariul primit de la Dinamo. "Nu mi se pare o construcţie sănătoasă, îi creşte prea mult puterea, antrenorul e antrenor, nu e proprietar. Când dai bani, devii proprietar. Nu e nici Hagi, nici Negoiţă, e o struţo-cămilă. Cred că nimeni nu dă bani de pomană, dă bani din interes. Antrenorul care plăteşte decide tot. Nu e treaba lui să dea bani, treaba lui e să antreneze", a fost de părere Valeriu Iftime, finanțatorul echipei FC Botoșani. "Am văzut că pe unii îi freacă grija de banii mei. M[ interesează struțo-camila...Să-și vadă de treaba lor, de echipele lor. Să nu intre în gura mea", a replicat antrenorul.

Mircea Rednic a mai făcut eforturi finaciare de când a venit la Dinamo. Tehnicianul a împrumutat clubul pentru ca jucătorii să fie la zi cu salariile. Ultima dată s-a întâmplat chiar înaintea partidei cu Concordia Chiajna. "Am făcut iar un efort, nu mai contează cât, am împrumutat clubul! Sunt dispus să fac orice ca atmosfera să fie bună, ca băieții să fie cu salariile la zi", a precizat antrenorul.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii