Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Efectele omogenizarii defensive





Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, oameni în picioare şi în aer liber





Salutare frați dinamoviști! In urma prea multor critici la adresa echipei noastre m-am simțit nevoit să reîmprospătez memoria adevăraților suporteri dinamoviști.

La meciul de aseară cu Iași am avut doi jucători noi , ambii pe centru , un fundaș central Mallorca și pe Kabashi. Pt un prim meci ambii și-au făcut treaba. Echipa noastră nu a primit gol , așa cum a zis și Nea Mircea , Iașiul nu a avut ocazii. Să nu uităm că Dussaut și alți câțiva jucători de la noi nu au prea multe meciuri. 

Ce vreau să remarc este că se vede crearea unor relații de joc intre cei care au deja ceva meciuri. Sorescu clar face față pe orice post, Dussaut și Aliji țin bine benzile , Ciobotariu incepe să fie un stâlp al apărării , Nistor trebe să mai lucreze puțin la efortul depus și să renunțe la egoism. Papazoglu e clar un atacant excelent , e un Nr 9 autentic , de clasă .

Am văzut că mulți îl critică pe Jaadi Reda , păi Reda a avut 10 mingi recuperate și a făcut și faza de apărare ft bine. 
Cred că acești critici cred că fotbalul se joacă doar ofensiv, și într-adevăr Dinamo trebe să fie o echipă ofensivă, dar după cum știți cele mai mari probleme ale echipei noastre în ultimele sezoane au fost defensive. 

Dacă văd ceva la Dinamo văd crearea unui joc defensiv în echipă . Ați văzut de cate ori Papazoglu vine în apărare ? Reda Jaadi de multe ori îl ajută pe Aliji iar Sorescu a acoperit excelent zone lăsate liber de Dussaut și prăpăditul de Nistor care asta e el poate doar ofensiv. Muțiu a avut prize ft bune și văd că e mai sigur pe el. Deci dragi frați dinamoviști , să ne înțelegem, 
ACUM SE CREAZĂ O ECHIPĂ OMOGENĂ , SE CREAZĂ RELAȚII DE JOC, SE ÎNCEARCĂ CREAREA DE COMPETIVITATE PE POSTURI.


Eu unul îl felicit pe Nea Mircea că dă șanse tuturor și îi solicită pe cât mai multe posturi. Poate că Montini o fi bun atacant dar de ce să nu îl formezi și în dreapta? Poate că Sorescu poate juca doar în bandă dar am văzut aseară acoperind zone centrale. Ciobotariu sigur a prins încredere având un coleg nou alături și acoperind și din zona acestuia. Muțiu sigur e bucuros că nu a luat gol și a avut câteva prize bune. Pt moral aceste reușite mici sunt bune. 


La cum a jucat Iașiul aseară puteam bate lejer cu 3-0 dar cream doar un joc ofensiv pe care Dinamo oricum l-a avut întotdeauna dar greșelile defensive ne-au făcut peri albi in cap. Aseară nu am văzut nicio greșeală defensivă deci ....am câștigat meciul dar cel mai important am dat siguranță defensivei. 

Hai Dinamo că tu ești DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!



Articol scris de: Alin Socherel

Comentarii