Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Robert Moldoveanu, despre calvarul prin care a trecut după cele 3 operații: ''Lumea zicea că nu mai pot să revin! Am stat pe bară 2 ani și jumătate”











Robert Moldoveanu, atacantul de 20 de ani al celor de la Petrolul, împrumutat de la Dinamo, a vorbit despre dificultățile avute la începutul carierei și despre cele trei operații până la majorat, la ambii genunchi.




„Lumea zicea că nu mai pot să revin. Dar am vrut să-mi demonstrez mie și să le arăt și lor că pot reveni. După ultima operație am zis că e prea mult pentru mine. Mi-a fost foarte greu. Și acum mă gândesc trecut...

Da, au fost trei operații. Prima dată când m-am operat la ligamenta am făcut 6 luni de recuperarea, așa cum trebuia, iar după ce am revenit s-a rupt meniscul. A urmat o altă intervenție. Am stat pe bară vreo 2 ani și jumătate”, a declarat Robert Moldoveanu la TV Digi Sport.

razvan moldoveanu 1
FOTO: Semnele operațiilor suferite de Moldoveanu

„Pentru mine Petrolul este o oportunitate bună. Sper ca în următoarele
5 meciuri să mai dau goluri. În iarnă, domnul Rednic mi-a spus să merg să joc. Dănciulescu mă sună constant și vorbim”
Robert Moldoveanu

„Danciule, uitați ce face băiatul ăsta, Moldoveanu. El dă goluri și voi l-ați păstrat la echipă pe «Pazvante Chiorul» (n.r.  Papazoglou)”
Cornel Dinu, 24 aprilie, la TV Digi Sport

TREI ACCIDENTĂRI TERIBILE ALE PUȘTIULUI
1. Ligamentele încrucișate și meniscul rupte la piciorul drept - 7 luni de stat pe tușă.
2. Meniscul rupt la piciorul drept - 4 luni de stat pe tușă.
3. Ligamentele încrucișate, anterior și posterior rupte, precum și meniscul de la piciorul stâng - 1 an și 2 luni de stat pe tușă.

5
goluri în 11 meciuri are Moldoveanu la Petrolul

ȘI-A TATUAT CÂTE O CRUCE PE FIECARE GENUNCHI
Pentru a scăpa de ghinionul avut și pentru a se proteja, Moldoveanu și-a tatuat în dreptul fiecărui genunchi câte o cruce. Atacantul e foarte credincios și consideră că astfel, cu ajutorul Divinității, va evita viitoare accidentări.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii