Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Play-Out! Cu Bratu sau cu Rednic?







Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, în aer liber



Având în vedere că echipa noastră a jucat și sezonul trecut în play-out vreau să aduc păreri pro și contra jocului echipei noastre în cele două sezoane.


Play-out-ul cu Bratu a părut a fi unul foarte reușit , echipa noastră terminând pe primul loc având un joc ofensiv ft bun. Toată lumea ne vedea printre favoritele la play-off și chiar la campionat. Dar ce s-a întâmplat ? De ce jocul echipei a cedat și a fost nevoie să plece atâția jucători și să vină un batalion întreg? 


După părerea mea Dinamo în acel sezon cu Bratu a câștigat doar ofensiv însă neconsolidarea unei apărări puternice ne-a creat mari probleme. In jocurile viitoare din campionatul regulat acest lucru s-a văzut. Corbu și Popovici nu țineau benzile iar Mihai Popescu era pierdut intre mijloc și apărare. Hanca săracul folosit ba fundaș ba mijlocaș nu mai știa ce joc trebuie adoptat! Au plecat mulți, criticile tot veneau iar noi suporterii (majoritatea nu toți) am cam uitat să fim alături de echipă.
Bratu din punctul meu de vedere a arătat ca antrenor exact ce a fost ca jucător . Un joc ofensiv aproape excelent dar defensiv aproape de zero. 


Bratu a plecat înlocuit pt puțin timp cu Niculescu , echipa având șanse enorm de slabe de a prinde play-offul . A venit Nea Mircea și cum era evident jucăm în play-out, dar ce am imbunătățit?
Echipa încă este criticată, suporterii lipsesc din tribune iar jocul pare a lăsa de dorit.Insă Nea Mircea pare a fi aproape mulțumit . Ce ne ascunde?


Noi ca suporteri vrem un Dinamo ofensiv iar Dinamo a arătat cu Nea Mircea că poate fi un pericol evident pt orice defensivă. Însă defensiv Dinamo inca are probleme. 
Sorescu este un mare câștig prin forțarea lui ca fundaș dreapta, Ciobotariu are o dezvoltare frumoasă, Aliji încă este în revenire după accidentare iar noul Dussaut și Klimavicius par ft încrezători. 
Nea Mircea și-a arătat clasa, a văzut problema , aceeași de sezoane bune , DEFENSIVA. El fiind un fost fundaș excelent ( votat ca titular în primul 11 din istoria mondialelor de tineret) , Rednic a știut și știe ce trebuie asigurat întâi la echipă. 


Când criticați echipa vedeți și realizările? Sau pt voi acestea înseamnă doar șuturi pe poartă și goluri? Voi vreți să vedeți doar goluri în poarta adversă . Nea Mircea a văzut golurile echipei , majoritatea in defensivă. Omogenizând apărarea construiești siguranță în spatele mijlocașilor care pot crea faze pt atacanți dar dacă mijlocașul trebe să ajute mai mereu apărarea cum mai ataci și cu cine? 
Susțin proiectul lui Rednic! Siguranță în apărare întâi apoi construim ofensiva. Mai avem 9 meciuri oficiale . Suficient pt a reuși. Eu așa zic. Voi????




Articol scris de: Alin Socherel


Comentarii