Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo și Dobrogea Constanța merg spre finală! Au câștigat primele meciuri din play-off











Dinamo și Dobrogea Constanța au câștigat primele meciuri din play-off la handbal masculin și sunt favorite să joace în ultimul act, pentru titlu.




Dobrogea Sud Constanța a obținut prima victorie în play-off, 28-23 cu Poli Timișoara, și are prima șansă la finala campionatului în Liga Zimbrilor.

Meciul cu bănățenii a fost unul extrem de disputat, încheiat cu trei cartonașe roșii și 17 eliminări de câte 2 minute. Tot în grupa A, CSM București a învins Dunărea Călărași cu 28-25. Constanța are acum 9 puncte, urmată de CSM cu 7 și Călărași cu 2.

În grupa B, Potaissa Turda a trecut cu 36-30 de Steaua și bucureștenii mai au doar șanse teoretice să joace finala. Turda pune presiune pe campioana Dinamo, care a trecut însă cu 29-22 de CSM Focșani.

Roș-albii au acum 9 puncte în clasament, iar Turda 7, în timp ce Steaua a rămas cu două. Dinamo luptă pentru al patrulea titlu consecutiv, în timp ce Dobrogea Sud ar fi în fața unei premiere.

Bacăul, victorie la Suceava!
În play-out, CSM Bacău a făcut un pas uriaș spre salvarea de la retrogradare. Băcăuanii au învins în deplasare cu 23-17 pe CSU Suceava. Minaur a trecut clar de echipa care nu a reușit încă vreun punct în Liga Națională, CSU Cluj, 32-20, în timp ce CSM Făgăraș s-a impus în fața celor de la CS HC Buzău, 22-17.

Minaur are 8 puncte, urmată de Făgăraș cu 6, Bacău și Suceava câte 4. Buzău și U Cluj sunt pe locuri retrogradabile, cu 2, respectiv 0 puncte.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii