Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | DINAMO U19 - CSA sTEAUA U19 3-0 | Jucătorii lui Dinamo, trivialități în vestiar după ce au umilit-o pe CSA steaua!





Juniorii lui Dinamo s-au dezlănțuit în vestiar //Captură





Echipa U19 a celor de la Dinamo a învins-o sâmbătă la scor de neprezentare pe CSA Steaua U19, scor 3-0, într-un duel tare din Liga Elitelor U19.




Golurile dinamoviștilor din meciul disputat pe stadionul „Granitul” din București au fost reușite de Cătălin Măgureanu, în minutul 32, Andrei Spînu, în minutul 59 și Aleksandru Longher, în minutul 65. Măgureanu și Longher sunt doi fotbaliști care au cochetat cu prima echipă a lui Dinamo.

După meci, puștii lui Dinamo au dat tonul la distacție în vestiar. Cu doze de bere în mână, aceștia au început să scandeze trivialități la adresa Stelei , alături de un ultras care a dat tonul melodiilor îndreptate împotriva rivalei.

„A fost ziua lui Oltay Levent și le-a dat câte o bere mică colegilor. Mi-au cerut voie. Avem echipă bună la U19, suntem lideri fără să fim învinși”, a spus Gabi Răduță, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo


Videoclipul a ajuns pe internet, fiind postat în contul de Instagram Story de Geani Crețu, junior la Dinamo, fotbalist ce a debutat deja în echipa mare a „câinilor” și e bănuit că ar fi un mare fan al FCSB-ului!






sursa: www.gsp.ro

Comentarii