Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo a umilit-o pe Steaua în meciul echipelor U19! "Nu le-am dat nicio şansă!"










Dinamo a învins Steaua la scor de neprezentare, 3-0, în campionatul naţional U19 şi e lider în clasament. Echipa din Ştefan cel Mare a avut şi un fan fanatic la meci.

La final, jucătorii roş-albilor s-au arătat entuziasmaţi, precizând că speră să facă rapid pasul spre echipa mare. Dinamo se menţine astfel pe primul loc în clasament, cu 37 de puncte, în timp ce Steaua e pe locul 6 în clasament, cu doar 15.



"Este cea mai mare satisfacţie ca şi dinamovist să îţi baţi rivala, nu contează locul în clasament. E o bucurie foarte mare să câştigi un derby. Am dovedit iar că noi suntem cei mai buni şi nu le-am dat nicio şansă.

Eu cred că a fost o întâmplare (n.r. că Dinamo a ajuns în play-out) şi sunt convins că din sezonul viitor Dinamo va avea o atitudine mult mai bună şi sper să se bată la titlu. Toţi jucătorii sunt un model pentru mine, cum se antrenează, cum joacă, mereu mi-am dorit şi eu să ajung cel puţin ca ei.

Sigur (n.r. şi-ar dori să fie antrenat de Mircea Rednic, este o satisfacţie extraordinară. Nu cred că cineva mă poate învăţa mai bine decât dânsul", a declarat după meci Radu Ştefan Zamfir.

"Este un sentiment foarte frumos să înscrii contra rivalei, este foarte bine, mă bucur că am înscris şi că mi-am ajutat echipa şi am făcut un joc foarte bun. Şi ăsta este un derby, următorul meci o să avem cu FCSB, toate sunt derby-uri pentru noi, tratăm fiecare meci la fel şi sperăm să câştigăm campionatul. Având în vedere că suntem locul 1, este foarte greu să ne menţinem acolo şi încercăm să nu facem paşi greşiţi", a spus şi Cătălin Ionuţ Măgureanu.











sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii