Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Meciul lui Dinamo a avut o audiență TV mai mică decât o partidă din Liga 2








Moderatorul TV Digi Sport, Radu Naum, a anunțat în direct că meciul dintre Poli Iași și Dinamo, scor 0-1, a făcut o audiență mai mică decât partida din Liga 2 dintre U Cluj și Farul, scor 2-1.

„Nu cred că Dinamo e singura echipă care trage în jos valoarea campionatului. Nu cred că Dinamo e răul fotbalului românesc ca stil de joc și ca exprimare pe teren”, a declarat Ionel Dănciulescu la TV Digi Sport.

4.000 de oameni
au fost la Iași ca să vadă meciul live al lui Dinamo

LPF A VÂNDUT DREPTURILE TV PENTRU LIGA 1
În altă ordine de idei, Gino Iorgulescu, președintele LPF, tocmai a anunțat astăzi că forul pe care-l conduce a ajuns la un acord de vânzare a drepturilor TV pentru următoarele 5 sezaone. Suma pentru fiecare sezon este de 28 de milioane de euro fără TV, un total de 140 de milioane.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii