Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Denis Ciobotariu a anunţat obiectivul lui Dinamo pentru sezonul viitor: "Cei mai buni vor rămâne"









Denis Ciobotariu a anunţat că Dinamo are ca obiectiv titlul în sezonul viitor şi e decis să-i demonstreze antrenorului Mircea Rednic că merită un loc în lotul pentru noua stagiune.

"La anul se vrea titlul şi vor rămâne cei mai buni jucători. E o selecţie continuă şi cei mai buni vor rămâne", a spus Ciobotariu.

Fundaşul în vârstă de 20 de ani e sigur că dinamoviştii nu le-au nicio şansă ieşenilor, pe care "câinii" i-au învins cu 1-0.

"Un teren greu, dar ne-am făcut jocul, am câştigat şi asta e cel mai important. Am avut probleme în prima repriză, dar după pauză ne-am revenit şi nu au mai fost probleme. Gazonul a fost prost, dar ambele echipe au evoluat pe aceeaşi suprafaţă", a declarat apărătorul "câinilor".

Duel Denis - Liviu Ciobotariu în etapa viitoare din Liga 1
Ciobotariu se gândeşte deja la duelul cu tatăl său, Liviu, antrenorul lui FC Botoşani, de etapa viitoare.

"E ciudat să joc contra tatălui meu, nu cred că s-a mai întâmplat asta, cel puţin în România", a mai afirmat Denis Ciobotariu.





sursa: www.digisport.ro

Comentarii