Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristi Borcea rămâne în închisoare! Magistrații au respins cererea de eliberare condiționată a fostului finanțator dinamovist












Cristi Borcea (49 de ani), fostul finanțator de la Dinamo, va rămâne în închisoare, după ce magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au respins cererea de eliberare condiționată. Decizia nu e definitivă.




„Respinge ca nefondată cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Borcea Cristian, în prezent deţinut în Penitenciarul Bucureşti - Jilava. Stabileşte termen de reiterare a cererii de liberare condiţionată după data de 02.09.2019”, se arată în motivarea magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5.

Astfel, Borcea va putea formula o nouă solicitare pentru eliberarea condiționată abia în luna septembrie.

Fostul finanțator dinamovist a fost condamnat la 7 ani și 6 luni de închisoare pe 8 februarie 2019 în dosarul retrocedării plajelor în care a fost implicat și Radu Mazăre, fostul primar al Constanței.

Borcea a mai fost închis în Dosarul Transferurilor, fiind condamnat în martie 2014 la 6 ani și 4 luni de închisoare. Acesta a fost eliberat în iulie 2018, după ce a scris mai multe cărți și a muncit după gratii.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii