Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Un fan a intrat fără nicio problemă pe teren şi s-a luat la ceartă cu Dan Nistor

















Un incident destul de grav a avut loc la finalul partidei Dinamo - FC Botoşani, scor 1-0. Mai mulţi suporteri dinamovişti au intrat pe teren şi Dan Nistor a intrat în conflict cu unul dintre ei.

Imagini îngrijorătoare la finalul partidei Dinamo - FC Botoşani 1-0. Mai mulţi suporteri dinamovişti au coborât din tribune şi au mers în zona de teren prin care jucătorii plecau spre vestiare. Unul dintre ei a intrat în conflict cu Dan Nistor, după ce pare că-i transmite un mesaj jignitor căpitanului lui Dinamo.

În primă fază, Nistor îi întinde amical mâna, dar o replică dată de suporter l-a făcut să reacţioneze nervos. Stewarzii au intervenit abia după câteva secunde, timp în care conflictul ar fi putut escalada.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii