Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cum va arăta Stadionul Dinamo. Proiectul a fost oferit de Compania Naţională de Investiţii
















Dan Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2 al Capitalei, a devenit cunoscut opiniei publice după ce a ieşit în faţă prin promisiunea că Stadionul Dinamo poate fi construit de primărie. După cum se ştie, arena "câinilor roşii" este singura dintre cele patru stadioane pe care Guvernul României s-a angajat să le ridice pentru Euro 2020 dar care se află încă la stadiul de intenţie. Şantierele la "Steaua", "Rapid" şi "Arcul de Triumf" sunt însă în plină desfăşurare.

Au existat inclusiv conferinţe de presă ale Ministrului de Interne, ameninţări şi promisiuni încă de anul trecut, dar în "Ştefan cel Mare" nu s-a putut trece peste documentele primite de Nicolae Badea de la Guvernul Năstase. Acum, Popescu este convins că fostul acţionar de la Dinamo are toată deschiderea, iar Primăria va ridica această construcţie.

Conform afirmaţiilor acestuia, Stadionul Dinamo ar urma să semene cu "OZN-ul de la Craiova" şi să aibă în jur de 18-20.000 de locuri
Cum a fost convins Nicolae Badea să accepte proiectul viceprimarului de la Sectorul 2
"Discuţia cu domnul Badea am avut-o acum două zile. Eu nu l-am cunoscut înainte. Am avut surpriza că m-a sunat dânsul şi aşa ne-am întâlnit. Nu mi-am permis să-l caut înainte să avem terenul în administrare.


Sunt nişte contracte acolo, pe care noi suntem de acord să le preluăm. Dânsul este total de acord ca stadionul să treacă la Primărie, este de acord să fie construit un stadion nou. Nu am discutat cu actele pe masă, dar este evident că dânsul are toată disponibilitatea.

Vom iniţia la începutul lunii mai o hotărâre de Consiliu Local prin care vom solicita Ministerului de Interne să ne dea baza spre administrare. Sper ca şi cei din Consiliu să fie de acord, trebuie şi aprobarea Consiliului General de la Primăria Capitalei pentru că aşa este birocraţia", a afirmat Dan Popescu la Digi Sport Matinal.


Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu

"Am construi şi o parcare foarte mare la intrare, parcare care să deservească populaţia din acea zonă unde avem şi Spitalul de Urgenţă Floreasca. Baza ar fi deschisă pentru cetăţeni, pentru copii, trebuie să deservească populaţia. Să fie un parc sportiv pentru populaţie.

Bugetul Primăriei Sectorului 2 este cam la 230 de milioane de euro pe an. Putem prelua acest proiect şi în doi, trei ani stadionul să fie ridicat. Ar însemna că alocăm cam 10 milioane de euro pe an", a mai spus edilul.

Întrebat ce model de stadion intenţionează să folosească, Popescu a dezvăluit că "CNI mi-a pus la dispoziţie proiectul de la Craiova, iar intenţia noastră este să fie un stadion de 18-20.000 de locuri".

Viitorul Stadion Dinamo, dacă se va construi, va semăna cu cel de la Craiova



Stadionul din Craiova a costat în jur de 60 de milioane de euro şi are 30.983 de locuri. Pentru Dinamo, viceprimarul consideră că o arenă de circa 20.000 de locuri pe baza proiectului din Bănie ar urma să coste în jur de 30 de milioane de euro şi să fie construit în doi sau trei ani.


sursa: www.digisport.ro

Comentarii