Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






S-a aprobat PUZ-ul, dar dezbaterea continuă | Dan-Cristian Popescu: ''Vom avea stadion făra pistă, dar nu pe velodrom”












Dan-Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2, a vorbit la 24 de ore după ce  PUZ-ul pentru construirea noului stadion al lui Dinamo a fost aprobat în Consiliul General al Capitalei.




Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo. (Detalii AICI)
Rămâne  încă neclar unde ar urma să fie ridicată arena, pe actualul amplasament al vechiului stadion, dacă se va ajunge la o înțelegere cu Nicolae Badea, sau pe velodrom, dacă secția de ciclism a clubului Dinamo va bate pasul în retragere.
„Mă bucur ca a fost aprobat PUZ-ul. E o zi mare pentru toți dinamoviștii! Toate presiunile făcute de suflarea dinamovistă au dat roade. Aștept să fie cerută autorizația de construcție și voi face toate demersurile pentru ca lucrurile să se miște cât mai repede. Consider că stadionul cel nou ar trebui făcut pe amplasamentul inițial, nu pe velodrom.

E păcat că a durat atât de mult și Campionatul European 2020 va fi ratat, dar măcar vom avea, așa cum ne-am dorit cu toții, stadion făra pistă în «Ștefan cel Mare».

Cu siguranță că, dacă baza era la Primaria Sectorului 2, lucrurile s-ar fi mișcat mult mai repede”, a declarat Dan-Cristian Popescu pentru Gazeta Sporturilor.

DAN-CRISTIAN POPESCU: „E PĂCAT CĂ DINAMO PLEACĂ ÎN «EXIL»”
Viceprimarul Sectorului 2 a vorbit și despre decizia lui Dinamo de a juca meciurile din sezonul viitor pe Arena Națională.

„E păcat că Dinamo pleacă în «exil» timp de un an sau doi, dar stadionul «Ștefan Cel Mare» era o ruină. Sper ca cel nou să fie gata cât mai repede și Dinamo să revină acasă. Mă bucur doar că rămâne în Sectorul 2, pe Arena Națională. Dinamo este puternic legată de Sectorul 2 și trebuie să rămână aici!”, a adăugat edilul.

 „Părerea mea e că se va face acest stadion. Dar ar fi o mare greșeală dacă se face pe locul velodromului. Se va face stadionul, dar e și multă propagandă a băiatului de la Sectorul 2, Popescu. (n.r. Dan-Cristian Popescu, viceprimarul Sectorului 2). Poate e bine intenționat, dar acum suntem în campanie electorală”
Cornel Dinu la TV Digi Sport




foto: Facebook
sursa: www.gsp.ro

Comentarii