Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A fost aprobat PUZ-ul pentru noul stadion al lui Dinamo » Se va construi pe vechiul Velodrom













Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți Planul Urbanistic Zonal pentru noul stadion Dinamo, care va fi construit pe locul velodromului.




Noua arenă va fi amplasată pe un teren cu o suprafață de 39.000 mp și va avea mai multe spații comerciale și spații de parcare, anunță TV Digi Sport.

Clubul Sportiv Dinamo a depus la CNI documentația pentru realizarea noului stadion. În prezent, au fost contractate lucrările de realizare a studiilor de prefezabilitate și fezabilitate. Pentru ca cele două studii să fie realizate, trebuie suplimentată suprafața de teren pusă la dispoziție pentru respectarea prevederilor UEFA și ISU.

PUZ-ul a fost acceptat după ce s-a stabilit ca înălțimea clădirilor să nu depășească 30 de metri, reprezentând subsol+parter+2 etaje.

Conform unei declarații mai vechi a viceprimarului Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, noua arenă ar urma să fie fără pistă și să coste aproximativ 30 de milioane de euro.
dinamo
dinamo
Foto: Digi Sport

Mircea Rednic, antrenorul „câinilor” anunța în urmă cu două săptămâni: „Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile pe Arena Națională în sezonul următor. Am cumpărat deja două loje de acolo”.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii