Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nu e doar stadionul! 4 teme explozive la CS Dinamo: baza de la Săftica implicată!










Gazeta Sporturilor a publicat azi o investigație despre neregulile de la CS Dinamo și despre cum ministrul Carmen Dan, potrivit ofițerilor MAI, e în posesia a numeroase rapoarte despre ilegalități comise, dar le ignoră.




Semnele de întrebare mai apar și pe alte segmente, pe lângă stadion, punctate de ofițeri M.A.I. apropiați de CS Dinamo.

PATRU TEME EXPLOZIVE LA CS DINAMO
1. „Baza fotbalului de la Săftica stă pe o bucată de vreo 800 metri pătrați care aparține CS. E o zonă fără acces la stradă și nimeni n-a făcut vreun demers pentru drum de servitute prin terenul de la FC. Acolo sunt și niște clădiri ale CS lăsate de izbeliște, pentru că, în mod inacceptabil, nimeni nu s-a mai interesat de ele”

2. „În club există un domn pe nume Marius Cilibiu, împotriva căruia s-a întocmit o plângere penală pentru niște combinații făcute cu produsele de la Selgros în baza unui contract cu CS Dinamo. În ciuda acestui aspect, Cosac n-a avut nimic împotrivă la reîntoarcerea lui în club, pe același post, după ce s-a prezentat la un concurs cu un singur candidat”

3. „Tot stadionul Dinamo colcăie de panouri publicitare, altele decât cele instalate ocazional la meciuri, de pe urma cărora CS nu încasează niciun ban”

4. „Implicat în toate achizițiile dubioase din ultimii ani din Dinamo, colonelul Mihai Badea a fost promovat director general administrativ la serviciul secret al ministerului, într-un gest parcă de sfidare a tot ceea ce se petrece în culisele clubului” 





sursa: www.gsp.ro

Comentarii