Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vestea aşteptată de toţi dinamoviştii: "M-am înţeles cu domnul Badea. Putem face stadionul"










Veste excelentă primită de fanii lui Dinamo. Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a anunţat că a ajuns la un acord cu Nicolae Badea, pentru a construi un nou stadion în Ştefan cel Mare.

După o întâlnire pe care a avut-o cu fostul acţionar principal de la Dinamo, Dan Cristian Popescu a obţinut promisiunea că Badea nu se va opune construcţiei unei noi arene. Acum mai este nevoie şi de acordul Ministerului de Interne.

"În momentul ăsta, putem să construim un stadion de 17-18.000 de locuri cu 30 de milioane. M-am înțeles cu domnul Badea într-o oră. Mă va susţine în proiectul meu. Putem face stadionul.


În maximum o lună, ne vom vedea cu mai mulți oameni reprezentativi din viaţa şi istoria lui FC Dinamo Bucureşti, alături de care vom crea o echipă din care va face parte şi domnul Badea, pentru construirea Stadionului Dinamo. Mingea va fi doar la Ministerul de Interne. Personal, am câștigat prima 'bătălie'!", a declarat Popescu.

Viceprimarul a promis o investiţie de 30 de milioane de euro
Dan Cristian Popescu a anunţat încă din luna februarie că modernizarea stadionului din Ștefan cel Mare se află pe lista sa de priorități. Pentru asta, este pregătit să investească 30 de milioane de euro.

"Vom lua chirie prin care să acoperim costurile funcționării, iar baza va fi deschisă mai multor utilizări, nu doar echipei Dinamo, care are tradiție acolo. Vor putea veni echipa națională, dar și alte echipe. Cei de la Ministerul de Interne s-au blocat singuri, prin niște contracte făcute de-a lungul timpului, fapt ce împiedică modernizarea stadionului.

Astfel s-a ajuns ca, înainte de Campionatul European din 2020, să nu facă nimeni stadionul. E o imagine proastă și pentru București, și pentru Sectorul 2. Eu cred că domnul Badea nu e o persoană absurdă care să se opună modernizării. Putem aloca în jur de 30 de milioane de euro pentru toată baza”, a spus Popescu pentru Gazetă.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii