Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Horia Sabo vrea să cumpere clubul de la Ionuț Negoiță: primele informații de la tratative











Horia Sabo, omul care a fost în fruntea lui Poli Iași în acest sezon, e gata pentru o mișcare importantă în fotbalul românesc. Pe făraș la clubul din „Copou”, acesta e interesat să investească la Dinamo, el întâlnindu-se deja cu Ionuț Negoiță, finanțatorul „câinilor”.




Potrivit surselor GSP.ro, Sabo s-a văzut zilele trecute cu Ionuț Negoiță și Vali Gheorghiță, avocatul clubului  din „Ștefan cel Mare”.

Azi, la GSP Live, Horia Sabo a fost întrebat de jurnalistul Costin Ștucan cu privire la acest subiect. Sabo nu a confirmat și nici nu a infirmat informația, însă a mărturisit că „ Dinamo e o echipă interesantă”.




Reticent în emisiune, omul de afaceri din anturajul Anamariei Prodan e însă mult mai hotărât în discuțiile private pe care le-a avut până acum. El vede în Dinamo un business cu potențial și e tentat să investeasă la roș-albi, purtând deja prima rundă de tratative cu Ionuț Negoiță.
SABO, CONFLICTE CU TOATĂ LUMEA LA IAȘI
Horia Sabo a intrat în fotbal în urmă cu un an, când a ajuns în fruntea clubului Poli Iași. A urmat o serie de scandaluri explozive cu o parte din staff-ul echipei, dar și cu primarul orașului Mihai Chirica, iar acum șansele de a fi îndepărtat din club sunt extrem de mari.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii