Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Dinamo - Botoşani luni, de la 21:00

















Etapa a şasea din playout se închide luni în Ştefan cel Mare. Dinamo primeşte vizita echipei care i-a blocat accesul în playoff la finalul sezonului regulat, FC Botoşani.

Dinamo - FC Botoşani e LIVE pe Telekom Sport 1, luni, de la 21:00.




"O să fie o partidă destul de dificilă. Ştim cu toţii că Botoşani e o echipă omogenă şi o echipă organizată, dar avem avantajul că jucăm acasă şi avantajul formei. În ultimele meciuri noi am arătat mult mai bine decât ei. Şi avem de luat şi o mică revanşă. Ei ne-au cam spulberat ultimele speranţe la playoff.

Trebuia să-mi strici tu ziua, cu înfrângerea cu Botoşani. Şi acum am un os în gât. Nu ştiu dacă să-i zic revanşă, vreau să continuăm cu rezultate bune", spune  Mircea Rednic.



Meciul din sezonul regulat, din Ştefan cel Mare încă îl urmăreşte pe Rednic. Atunci, Botoşani s-a impus cu 2-1 şi a redus spre zero şansele câinilor de a se califica în play-off.

"Aici la noi am avut impresia că obiectivul lor este doar să o blocheze pe Dinamo pentru că meicul următor cu Viitorul nu au mai avut aceaşi atitudine aceaşi răutate. pănă şi arbitrul şi-a schimbat maniera de arbitraj. A fost acelaşi arbitru", a declarat Mircea Rednic.





sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii