Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






O echipa pentru capitan






Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, oameni făcând sport, iarbă, în aer liber şi natură




Dragi dinamoviști, luni seară am avut un meci destul de greu cu cei de la Botoșani. Echipa noastră a prestat un joc destul de ofensiv dar fără creație , cu mingi rapide dar foarte rar pe flancuri așa cum era de așteptat.


Aseară cred că mulți dintre voi ați înțeles de ce eu personal am ceva cu căpitanul nostru, Dan Nistor. Acest jucător este jalnic. Aleargă, vrea , nimic de zis la capitolul dorință dar fără o gândire adaptată pozitiv la joc nu poți reuși nimic. Probabil aseară a jucat cu gândul la un posibil transfer in străinătate? Nu știu dar dacă aș fi scouter al vreunei echipe m-aș intreba mai mult dacă e suporter sau copil de mingi.


In jocul de aseară Dan Nistor a primit 47 de pase , a dat sau mai mult a vrut să dea 42 și a reușit să pasese la un coechipier doar in 12 faze , deci a avut 30 din 42 pase , greșite , ceea ce rezultă un procentaj de aproximativ 70% al paselor greșite. Un astfel de jucător merită să fie în lotul lui Dinamo?


Mulți veți critica probabil acest articol aducând argumente pro Nistor , dar în oricare meci , Nistor are un procentaj de peste 30% al paselor greșite. Dacă Nistor s-a evidențiat în vreun meci a fost pentru că i-au reușit perfect 3-4 pase din cele maxim 20 bune într-un meci. Nistor are în acest campionat doar 2 meciuri în care i-au ieșit bune peste 25 pase. Culmea in toate meciurile a primit peste 40 pase in unele meciuri primind chiar și 60 pase.


Se pare că Dinamo pierde foarte mult la mijlocul terenului exact din cauza faptului de a evidenția un căpitan inutil de multe ori sau să fiu mai corect , foarte puțin util pentru nivelul la care se vrea a fi Dinamo și căpitanul ei.

Dacă Dinamo este în play-out este și datorită acestui joc obsesiv pe Nistor și bazat strict pe pasele acestuia către atacanți.

Eu personal vreau ca Nistor să fie un căpitan pentru Dinamo , nu Dinamo să fie o echipă pentru căpitanul Nistor.

Să vorbim de recuperări ? Dan Nistor a avut una singură în meciul de aseară iar în orice meci el nu are mai mult de cinci recuperări.

Acesta este căpitanul nostru : un figurant vitezoman cu impresii de mare fotbalist , care dacă i se micșorează salariul și i se ia banderola fac pariu că în maxim o săptămână cere să fie transferat dar vrea o sumă imensă pentru rezilierea contractului!

Eu unul aveam doar 10 ani când Cătălin Hîldan își pierdea viața. Nu pot uita niciodată cum acel tânăr trăgea întreaga echipă după el. Cum alerga pentru a primi pase având o poziționare extraordinară. Procentajul paselor reușite era în medie peste 75% , ceea ce foarte rar se întâmplă la un mijlocaș din Liga 1.


Cum este posibil ca Dinamo să ajungă de la căpitanul perfect Cătălin Hîldan la un jucător forțat a fi căpitan , Dan Nistor , dar culmea , să emiți aceleași pretenții ca și echipă.

Comparați-l pe Nistor cu Kiriță ca și căpitan , joc , temperament , caracter, atitudine și veți vedea că Dan Nistor nu are ce căuta în primul 11 ca și căpitan al unei echipe cu tradiția lui Dinamo. Înțeleg că nu avem o echipă prea bună acum dar sezonul viitor se vrea a emite pretenții. Păi cu așa reușite pentru căpitanul nostru mă rog de pe acum să nu ajungem iar în play-out!


Forza Dinamo! Cât noi vom trăi Dinamo nu va muri.

HAI DINAMO CĂ TU ESTI DOAR DINAMO BUCUREȘTI!!!!






Articol scris de: Alin Socherel 
Foto: Octavian Cocolos Photography

Comentarii