Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vânzarea lui Dinamo nu e un subiect închis: "Am discutat recent cu un oligarh mai bogat decât toţi miliardarii români"





Thiess





Vestea a fost dată de omul de afaceri Adrian Thiess, cel care anunţase anul trecut că elvețianul Ralph Oswald Isenegger, considerat avocatul de casă al oligarhilor ruși, negociază cumpărarea lui Dinamo în numele unor investitori nenumiți.

Thiess susţine că preluarea clubului din Ştefan cel Mare nu este un subiect închis.

"În spatele lui Isenegger e cineva foarte puternic. Eram în Emirate, la o masă mare la care au participat oameni foarte importanți din lumea fotbalului mondial. La un moment dat, după multe ore, unul dintre personaje m-a abordat în mod direct: <Măi, Adriane, am o întrebare. Suntem interesați de Dinamo București>.

Am început să zâmbesc. I-am promis personajului respectiv, care nu e un om simplu, e un om extrem de bogat, toți miliardarii noștri la un loc nu au banii lui…i-am promis că mă interesez. Am discutat și acum de curând cu el. Totul e deschis. Dar de data aceasta vom proceda puțin altfel", a declarat omul de afaceri pentru Gazeta Sporturilor.

Ionuţ Negoiţă vrea să vândă clubul Dinamo
Adrian Thiess a dezvăluit că a câştigat deja de pe urma negocierilor pentru cumpărarea lui Dinamo.

“Am cerut și am primit instant o sumă cu cinci zerouri, spre șase, doar pentru că am discutat. Mai era un onorariu de succes, din șase spre șapte cifre, și un loc pentru mine în Consiliul de Administrație la Dinamo", a mai spus Thiess.

Patronul lui Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat încă de anul trecut că gruparea din Ştefan cel Mare este de vânzare.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii