Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Rednic confirmă negocierile cu un jucător de la fCSB: "I-am transmis deja! Vrea să vină!"












Mircea Rednic a confirmat astăzi interesul pentru Florentin Matei, jucător aflat pe lista neagră la FCSB şi care din vară va fi liber să semneze cu orice echipă.

Gigi Becali a anunţat că Matei nu mai are niciun viitor la FCSB, iar pe fir au intrat imediat rivalii de la Dinamo. Mircea Rednic spune că îl vrea pe Matei şi i-a transmis deja mijlocaşului că îl aşteaptă din vară în Ştefan cel Mare.

"Eu mi l-aş dori, i-am şi transmis. Era vărul sau fratele... M-a abordat într-o benzinărie: "Şi-ar dori să plece şi să vină la Dinamo!" Nu am zis nu pentru că îl ştiu. Dar dacă vine gratis!", a declarat Rednic.




sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii