Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






E nedreptățit Mattia Montini de Mircea Rednic?











Mattia Montini, 27 de ani, golgeterul la zi al echipei Dinamo, riscă să piardă primul „11” și să fie trecut pe bancă după ultimele critici ale lui Mircea Rednic.




Dinamo și-a găsit un golgeter, pe Mattia Montini, însă relațiile dintre atacantul italian și antrenorul Mircea Rednic sunt reci.

Fotbalistul este supărat de ultimele critici ale tehnicianului, iar vineri seară, la schimbare, avea mina unui jucător ce nu înțelegea de ce a fost scos de pe teren.

Nici măcar n-a mers în zona "șefului" său pentru a da mâna cu el.


Nu e vorbă că și Rednic era cu spatele la fotbalist, cu ochii la meci, n-a avut nicio intenție să-și salute jucătorul.

Care totuși este cel ce a scos penalty-ul din care Dan Nistor a marcat unicul gol al victoriei lui Dinamo cu Poli Iași (1-0), primul succes în Copou după zece ani!

Reproșuri pentru Montini
Mattia a reușit 9 goluri în 15 meciuri pentru "câini", însă Rednic tot nu e mulțumit și l-a anunțat, oficial, pe atacant că va fi o concurență strașnică în duelul cu Papazoglou și cu Christovao, new entry în echipă. Chiar dacă a avut o prestație rudimentară pe final de meci în Copou, Rednic a zis că angolezul poate juca și în bandă. Adică fix unde a tot fost folosit Montini.

Etapa viitoare, cu Botoșaniul, italianul riscă să înceapă partida pe bancă.
El a fost criticat de mai multe ori în ultima perioadă. I s-a reproșat că nu face faza defensivă, iar la Iași că nu mai apare în fața porții adverse!

Mattia, în schimb, se consideră nedreptățit, mai ales că a fost folosit de multe ori în bandă, deși el consideră că nu dă cel mai bun randament în acea poziție.


"Cred că Montini a fost supărat pe evoluția lui, nu că a fost schimbat pe final. Vreau mai mult de la el. În ultimele meciuri, nici nu mai e prezent în fața porții. Trebuie să înțeleagă că nimeni nu e titular aici"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

"Christovao a fost egoist şi Dumnezeu l-a bătut, pentru că i-a ridicat un muşuroi în faţă şi mingea s-a dus la suporteri. Putea pasa la Nistor și se rezolva definitiv meciul. Remarc atitudinea cu care a intrat Christovao, e un jucător pe care mă bazez sezonul viitor"
Mircea Rednic, antrenor Dinamo

26%
este procentajul partidelor în care Montini a fost integralist pentru "câini", doar 4 din 15 a jucat tot meciul



FOTO Raed Krishan
sursa: www.gsp.ro

Comentarii