Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Pista Mihai Răduț la Dinamo prinde contur | Veste pentru Mircea Rednic: ''Am ajuns la o înțelegere”










Mihai Răduț, 30 de ani, are cale liberă spre Dinamo, club care și-a manifestat interesul pentru mijlocaș prin vocea antrenorului Mircea Rednic. Azi, fotbalistul a devoalat faptul că a ajuns la o înțelegere cu Lech Poznan, actuala lui echipă, care îi va permite să plece gratis în vară.




„Așa este, am ajuns la o înțelegere cu cei de la Lech Poznan pentru a pleca liber din vară. Până atunci, sunt în Polonia.

Cred că sunt șanse să ajung la Dinamo, sa vedem de discuții vor fi la vară, ce ofertă îmi vor face, dacă îmi vor face, și dacă vom putea să ne înțelegem” , a declarat Mihai Răduț, potrivit doardinamo.ro.

Mihai Răduț, dorit și în trecut de Rednic la Dinamo, a jucat de-a lungul carierei pentru Inter Curtea de Argeș, FCSB, Pandurii, Hatta și Lech Poznan.

„Îl doresc în continuare pe Mihai Răduț, vorbește tot timpul cu Luana (n.r - fiica impresar a antrenorului) El își dorește să se întoarcă! Mă tot amenință că vine, sper să se întoarcă. Sunt sigur că se va integra foarte repede dacă vine.

Eu cred în Mihai Răduț, are calități foarte bine. Sunt șanse că va veni, mi-a promis. Sunt sigur că vom ajunge la un acord. Dacă își dorește să revină în România, va veni la Dinamo”
Mircea Rednic despre Mihai Răduț, pe 4 aprilie





sursa: www.gsp.ro

Comentarii