Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un nou caz ''Talpan”, dar la Dinamo | Clubul Sportiv revendică palmaresul până în 2000: ''E adevărat''












Clubul Sportiv Dinamo vrea să împrumute scenariul „Talpan” și să obțină toate trofeele cucerite de echipa de fotbal a roș-albilor până în 2000, când secția sportului rege s-a rupt de Ministerul de Interne.




Ciprian Stoica, juristul CS Dinamo, susține că a început documentarea pentru acest caz și va încerca să treacă palmaresul de la Asociația Sportivă Fotbal Club Dinamo la CS Dinamo.




„Documentăm această variantă, căutăm soluţii legale, exemple ale unor cluburi. Este vorba de valoarea de brand a clubului, care, cu palmaresul secţiei de fotbal, cu siguranţă ar fi mai mare”, a spus juristul Ciprian Stoica pentru Prosport.

Juristul CS Dinamo va oferi în instanță chiar exemplul CSA Steaua, unde un alt jurist celebru, Florin Talpan, a reușit să aducă brandaul Steaua și trofeele până în 2004 de la societatea lui Gigi Becali la Clubul Sportiv.

„Şi ce s-a întâmplat la Steaua este un exemplu, însă nu ştiu dacă trebuie comparat”, a adăugat Ciprian Stoica.

Dacă CSA a înființat o nouă secție de fotbal, cei de la CS Dinamo au alte planuri și ar dori să ofere drept „franciză” palmaresul secției de fotbal, susține sursa citată.

Cel mai important doritor ar fi SC Dinamo 1948 SA, societatea lui Ionuț Negoiță, care în prezent are în proprietate doar lotul de jucători, baza de la Săftica și autocarul. Palmaresul, culorile și stema aparțin Asociației Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo, deținută de Nicolae Badea. Totodată, asociația lui Badea mai deține și aproximativ 7% din acțiunile SC Dinamo 1948 SA.

Dacă Ciprian Stoica ar avea câștig de cauză, 14 titluri din 18 și 7 Cupe din 13 ar ajunge la CS Dinamo.






sursa: www.gsp.ro

Comentarii