Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mircea Rednic nu lasă nimic fără replică. Mircea Lucescu se arătase nemulţumit de strategia "câinilor"










Invitat de Ioan Andone, Mircea Lucescu, 73 de ani, a fost prezent la meciul Voluntari-Dinamo, pe stadionul din Voluntari, dar a plecat relativ repede, când încă nu se înscrisese niciun gol. Întrebat de ziarişti cu cine a ţinut, dată fiind relaţia nu tocmai cordială cu Mircea Rednic, 57 de ani, Il Luce a evitat un răspuns direct. În plus, a criticat strategia lui Dinamo de a transfera atât de mulţi străini.

"Am ținut cu fotbalul, în primul rând. Tocmai că e ziua de Paște, de aceea am și plecat mai devreme. În orice caz, voiam să revăd și Voluntariul pentru că m-a invitat Andone. Dinamo a avut cam mulți străini. Cum mi s-a părut meciul? Mi s-a părut de ... play out", a spus Lucescu.

La startul meciului cu Voluntari, Dinamo a avut 3 români pe teren, Denis Ciobotariu, Nistor şi Şerban, iar pe parcurs au mai intrat Sorescu şi Ricardo Grigore. La Voluntari au jucat Alexandru Vlad, Balaur, Răuţă, Bălan şi Ion Gheorghe, după care antrenorul Bergodi a mai apelat la Gabi Deac, Popadiuc şi Tudorie.

Voluntari-Dinamo 1-2. Ce a spus Mircea Rednic despre afirmaţia lui Lucescu: "Prea mulţi străini"
Cum nu lasă nicio înţepătură fără replică, Mircea Rednic a reacţionat la microfonul Digi Sport, imediat după meci, dar şi la conferinţa de presă de presă.

"E părerea lui (n.r. Mircea Lucescu). Şi alte echipe au străini. Important e ca aceia care au venit anul acesta fac treabă bună, avem 9 victorii în 12 meciuri", a spus Rednic, iniţial, pentru ca la câteva minute să fie mai direct.

"Cu Voluntari a ţinut! E dinamovist, e rapidist, nea Mircea e cu toată lumea. Păi, şi el la Şahtior cum a câştigat trofeele? Cu cine, cu jucători din Ucraina? Asta-i situaţia! Da, jucătorii locali l-au cam lucrat. Şi el a profitat de ... Hai să dăm o lege, dacă e, să nu avem voie decât 5 străini, 6 străini. Din moment ce ai posibilitatea să aduci străini... Dar nu înseamnă că eu nu dau credit românilor".

Dinamo a câştigat prin golurile lui Ricardo Grigore, min.80, şi Montini, min. 89, pentru care Alex Tudorie să marcheze în poarta lui Mandanda în minutul 90+3.






sursa: www.digisport.ro

Comentarii