Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Plata pentru play-out și 12 ani fără titlu! Dinamo a ajuns să facă audiență mai slabă decât un meci din Liga 2









Dinamo traversează un moment extrem de delicat în istoria clubului. Nu numai că gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” n-a mai câștigat titlul în Liga 1 de 12 ani, dar echipa se află acum, pentru al doilea sezon consecutiv, în play-out! Ei bine, în aceste condiții și interesul spectatorilor și al telespectatorilor față de roș-albi a scăzut vertiginos.

Radu Naum, moderatorul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport, a anunțat că meciul Poli Iași - Dinamo 0-1, din etapa a 5-a a play-out-ului, desfășurat vineri, 12 aprilie 2019, a făcut o audiență mai mică față de partida U Cluj - Farul 2-1, din Liga 2. 

”Numai de Dinamo vă luați! Așteptați și veți vedea și rezultate. Dar, nu cred că Dinamo e singura echipă care trage în jos valoarea campionatului. Toate echipele, pe parcurs, au prestații foarte proaste și partide bune, câteodată. Da, sunt de acord că Dinamo este echipa cu cel mai mare nume care nu a performat în ultimii ani.


Dar, nu cred că Dinamo e răul fotbalului românesc! Mă refer ca stil de joc și ca exprimare pe teren”, a spus, puțin iritat, Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al ”câinilor”.

Christovao a scăpat pe contraatac, dar ce a putut să facă a întrecut imaginația colegilor de la Dinamo. Reacția lui Balint
În prelungirile partidei din Copou, dinamovistul Alexander Christovao (26 de ani), introdus pe teren în minutul 77, în locul lui Deian Sorescu, a fost protagonistul unui moment care a iscat hohote de râs atât în tribune, cât și în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Atacantul angolez, ajuns la Dinamo în pauza de iarnă, ”la pachet” cu mai multe etape de suspendare, a debutat abia vineri seară în tricoul roș-albilor. În minutul 90+3, Christovao a luat o fază pe cont propriu, din jumătatea de teren a roș-albilor, după care a plecat într-o cursă solitară spre poarta adversă, pe flancul stâng.

Alexander, vizibil stors de efort, a decis să șuteze în minge cam de la 18 metri, deși Dan Nistor (30 de ani) aștepta, în zonă centrală, nemarcat. Șutul lui Christovao s-a dus cu mult peste transversală, spre nemulțumirea căpitanului ”câinilor”. Pe faza de atac se mai afla și fundașul central Facundo Mallo, care ar fi putut combina cu angolezul.

Gabi Balint, expert Digi Sport, a ținut să comenteze într-un stil personal cursa fără efect a lui Christovao. Fostul mare atacant a ținut să asigure banda sonoră a fazei, după care a rîs cu poftă. Și gestul lui Christovao, care și-a cerut scuze colegilor l-a amuzat pe Balint.







sursa: www.digisport.ro

Comentarii