Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Stadionul Dinamo chiar se face! ''Putem dărâma Velodromul”









Gazeta Sporturilor l-a contactat pe juristul celor de la CS Dinamo, Ciprian Stoica, pentru a afla dacă amplasamentul din zona Velodromului a fost predat, dar acest lucru nu s-a întâmplat încă.




„În momentul în care Consiliul General al Municipului București ne va trimite avizul de PUZ, îl vom trimite și noi mai departe celor de la CNI. Aceștia sunt primii pași care trebuie urmați”, spune Stoica.

„Atunci vedem stadionul adevărat!”
Juristul explică și pașii următori care trebuie urmați pentru a se începe efectiv construcția noii arene.


„Protocolul propriu-zis se face în momentul în care amplasamentul este lipsit de sarcini. Adică terenul să fie gol, fără construcții, cu velodromul dărâmat. După ce CNI face dovada că este de acord cu PUZ-ul propus și aprobă studiul de prefezabilitate, noi putem demola velodromul. Acest lucru se face printr-o hotărâre de Guvern. Este perfect legal. Legea spune că acolo trebuie construită o bază sportivă, dar nu tot de ciclism.

Poți dărâma un Velodrom pentru a face stadion. Tot bază sportivă este. După ce se urmează pașii pe care vi i-am enumerat și studiul de fezabilitate va fi aprobat, vom putea vedea pentru prima oară o machetă reală a noului stadion. Tot ce a apărut până acum în presă nu a avut nicio legătură cu realitatea. Au fost doar niște machete imaginate”, spune juristul Ciprian Stoica.







sursa: www.gsp.ro

Comentarii