Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacția oficialului dinamovist Ionel Culina, după discuțiile legate de palmares










Ionel Culina, ofițerul de presă al lui Dinamo, a reacționat pe pagina sa de Facebook după ultimele discuții legate de palmaresul echipei.




Oficialul „câinilor” face un apel la adresa fanilor, pe care îi asigură că există un singur club Dinamo, cel din Liga 1, dar le spune acestora să nu mai trăiască din amintirile reușitele generațiilor de excepție ale „câinilor”. El speră ca viitorul clubului să fie unul luminos și lasă în urmă performanțele obținute de antrenori ca Mircea Lucescu, Cornel Dinu, Ioan Andone și Mircea Rednic.

„Un singur D: DINAMO

Dinamo de astăzi nu mai poate trai din titlurile lui Parcalab, din trofeele lui Dinu sau Lucescu sau din performanțele lui Andone sau Rednic. Nici măcar din cupele lui Bonetti sau Contra, născute mai încoace.

Dinamo de astăzi nu mai poate trai din amintiri, cu o tastatura încărcată pentru multi juriști, CS sau FC sau SA.

Dinamo de astăzi are un singur “D”, pregătit in acest play-out pentru nivelul următor al fotbalului corect in România anului 2020, Arena Naționala si titlul de campioana!”

Mesajul lui Ionel Culina pe Facebook

„Deci trebuie să ne pregătim mental și sufletește să renunțăm la palmares? Asta încerci să spui?”, a fost unul dintre comentariile primite de oficialul dinamovist de la un fan care a sesizat ambiguitatea discursului.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii