Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nistor: "La anul ne luptăm la titlu"










După ce au pierdut ultimele 3 meciuri pe terenul ieșenilor, dinamoviștii s-au răzbunat și au învins cu 1-0 în Copou. Nistor a adus cele 3 puncte "câinior", care sunt la egalitate cu liderul Gaz Metan Mediaș în play-off. Căpitanul dinamoviștilor și-a fixat deja obiectivul pentru sezonul viitor.

"A fost un meci greu, dar ne-am creat multe ocazii. Nu ştiu dacă a fost penalty, îi lăsăm pe alţii să comenteze, se pricep mai bine. Mă bucur că am marcat şi îi dedic această reuşită fiului meu. E o creştere de la meci la meci. Am schimbat mulţi jucători şi asta se vede. Dar sper ca la anul să formăm o trupă tare, care să lupte la titlu", a spus Nistor la final.

Căpitanul dinamoviștilor, care a și marcat singurul gol al meciului, din penalty, e convins că arbitrul a avut dreptate după ce a eliminat câte un jucător de la ambele echipe.

"Dacă domnul arbitru a acordat acele două cartonaşe roşii, înseamnă că a avut dreptate. Nu pot decât să îl felicit pentru cum a condus meciul", a încheiat căpitanul lui Dinamo.

În etapa viitoare, Dinamo primește vizita celor de la FC Botoșani, iar Poli Iași întâlnește Concordia Chiajna.

VIDEO cu rezumatul meciului Poli Iași - Dinamo 0-1:








sursa: www.digisport.ro

Comentarii