Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Juristul care o ia pe urmele lui Talpan, afirmație-șoc:''Dinamo nu e clubul din Ștefan cel Mare, ci din Vitan Bârzești”












Juristul CS Dinamo, Ciprian Stoica, a venit cu noi lămuriri legate de palmaresul clubului din Ștefan cel Mare pe care vrea să-l câștige în instanță și aruncă ironii dure la adresa societăților lui Ionuț Negoiță și Nicolae Badea, dar și acuze la adresa viceprimarului de la Sectorul 2, Dan Cristian Popescu.




Stoica spune că vrea să aducă la Clubul Sportiv toate trofeele până în anul 1992, an în care secția fotbal a fost preluată de Ministerul de Interne.


„Intenția a plecat de la a realiza un palmares al Clubului Sportiv, fiindcă vreau să văd cine suntem noi CS Dinamo în sportul românesc raportat la premiile câștigate de-a lungul timpului. Să ne prezentăm pe piață și să-i invităm pe cei ce vor să fie alături de noi, sponsori, oameni care pot face donații să susțină performanța. Până în 1992, toate ramurile sportive erau sub cupola CS Dinamo, din 1992 fotbalul s-a desprins, așa că noi avem un proiect de a solicita palmaresul până în 1992. Apoi, prin desprinderea Asociației de Fotbal, palmaresul din perioada 1992-2000 aparține Ministerului de Interne și nu lui CS Dinamo.

Putem să ne gândim și la varianta de a solicita tot noi palmaresul pe această bucată de timp, dar nu ar fi 100% curată. Dacă Ministerul ni-l dă, fiindcă facem parte din Ministerul de Interne, e-n regulă. Din 2000 s-a schimbat statutul social în ASC FC Dinamo (n.r. societatea lui Badea). Din 2003 până-n prezent activitatea a fost predată la SC Dinamo 1948 SA, care a avut mai mulți acționari. Probabil, Ionuț Negoiță e acționar majoritar, el ar trebui să fie, deși acum un an am înțeles că a vândut partea dânsului unui acționar din Teleorman. E un neadevăr că palmaresul aparține Asociației lui Nicolae Badea, sunt minciunele pe care fiecare le joacă pe degete după bunul plac”, a declarat Ciprian Stoica pentru GSP.ro.

„Dinamo nu e clubul din Ștefan cel Mare, ci din Vitan Bârzești”


Juristul CS Dinamo (foto) l-a „înțepat” serios pe Ionuț Negoiță, patronul lui FC Dinamo 1948: „E incorect să spunem că FC Dinamo e clubul din Ștefan cel Mare. El e clubul din Vitan Bârzești. Faptul că noi permitem să se joace la noi în casă, să întărim spiritul dinamovist, ține de onoare, de mândria de a fi dinamovist. Dar FC Dinamo e un club privat, nu mai are nicio legătură cu CS Dinamo a cărei casă e în Ștefan cel Mare. Vrem o informare corectă, nu impostori care aleargă după cicliști, după viceprimari, după proprietari de case, să-și aducă aminte ce au făcut în trecut și ce fac în prezent acțiuni împotriva dorinței de a ridica o bază multifuncțională cu stadion.

Situația stadionului Dinamo
Ciprian Stoica a explicat și de ce a recurs acum la acest demers, dar a vorbit și despre situația stadionului: „Noi nu ne-am gândit împotriva cui sau dacă e împotriva cuiva acest demers. Împreună cu colegii mei strângem informații ca să vedem cât valorează în bani CS Dinamo astăzi.

Adică eu sunt locul 1 în palmares cu numărul de trofee dintre Cluburile Sportive, dar vreau să văd exact câte trofee am. Peste tot în lume se face asta pentru a vedea câți sponsori poți atrage la club. În muzeul nostru sunt trofee și de la fotbal, sunt fotografii cu Hîldan, noi am lăsat istoria pe teren și ne mândrim cu ea. Se pune presiune și intuim că ar fi interesele cuiva de a nu se dezvolta proiectul pe care-l avem. Munca noastră e înfrânată. Că noua arenă o să fie pe Velodrom sau pe actualul stadion vom vedea. Se amână dezvoltarea proiectului cu baza multifuncțională ba din cauza diverselor asocieri, ba din cauza unor investiții neînchise. Sunt răutăți de a nu se ridica acest obiectiv. Tocmai de aceea au fost contactați cicliștii, i-au momit pe proprietarii de case. Ar trebui ca fiecare să-și vadă de treaba lui, de echipa lui, iar dacă vor să joace la noi în casă facem contract de asociere pe acte. Nu vrem război, putem colabora cu absolut oricine.

De exemplu a venit Dumitru Dragomir și a spus public: «Aș cumpăra Dinamo dacă mi se dă și stadionul». Păi, băi nene, ai fost șef la Victoria București atâția ani, stadionul e al statului, doar e administrat de CS Dinamo. Cum să-ți dea statul stadion? Apoi mai vine și viceprimarul și lansează chestii false. Referitor la situația la zi, că Primăria Municipiului București trebuie să dezbată aprobarea PUZ-ului, apoi noi îl trimitem către CNI. Obligația noastră e să-l punem la dispoziție după care CNI admite sau respinge solicitarea. Dacă vor să-l ia, să-l ia, dacă nu să spună de ce”.

...despre comparația cu Florin Talpan: „Fiecare cu cariera lui, eu vreau doar informarea corectă a publicului, vreau dreptate pentru nedreptățile din trecut, vreau să fiu contemporan cu modernizarea complexului sportiv Dinamo, care trebuie să fie la administrația publică centrală, nu locală cum visează unii”.

Nicolae Badea a fost contactat de GSP.ro, dar nu a vrut să comenteze, iar cei de la FC Dinamo 1948 încă n-au răspuns solicitării.

DINAMO PÂNĂ ÎN ANUL 1992
14 titluri
7 Cupe ale României
DINAMO DIN 1992 PÂNĂ-N PREZENT
4 titluri
6 Cupe ale României
2 Supercupe ale României






sursa: www.gsp.ro

Comentarii