Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Mircea Rednic l-a certat pe golgheterul Mattia Montini: "Nu a fost inspirat"
















Mircea Rednic e convins că oboseala şi-a spus cuvântul în jocul lui Dinamo, care a învins cu 1-0 pe terenul Politehnicii Iaşi.

"Nu uitaţi că am venit cu maşina, am ajuns la 8 seara (n.r. joi seara). S-a simţit oboseala, dar am făcut un meci inteligent şi ne-am impus. A fost o victorie meritată. O primă repriză echilibrată, în care nu au fost ocazii. În a doua parte a fost mult mai bine. Ne-am apărat exact şi pe contraatac am avut multe şanse de a marca. Păcat că nu am fost concentraţi, că nu am avut ultima pasă. E important că am obţinut o nouă victorie, e foarte necesar orice succes, în situaţia noastră. Sunt mulţumit, dar încă mai e de muncă, din punct de vedere fizic, dar şi al omogenităţii", a spus Rednic la final.

Antrenorul "câinilor" l-a certat pe golgheterul Mattia Montini, pe care l-a înlocuit în minutul 74 al partidei. Italianul are nouă goluri în Liga 1.


"Montini nu a fost supărat că a fost schimbat, ar fi culmea. Eu cred că e supărat pe evoluţia lui. El în ultimele meciuri nu a fost inspirat, trebuie să înţeleagă. O să fie concurenţă mare în atac sezonul viitor. La mijloc nu am reuşit să avem o posesie mai bună, dar în faţă băieţii s-au mişcat bine", a mai declarat Rednic.

Dan Nistor, remarcatul lui Mircea Rednic
"Principalul" lui Dinamo l-a lăudat în schimb pe căpitanul Dan Nistor.

"Nistor a dat golul de trei puncte, dar a şi muncit foarte mult la mijlocul terenului, unde nu prea a fost ajutat. E un lider şi asta se vede mereu în jocul lui", a mai afirmat Mircea Rednic.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii