Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Iepurasul cu surprize












După un joc nu foarte strălucit al echipei noastre dar cu un ultim sfert de oră excelent , Dinamo a reușit să învingă FC Voluntari cu 2-1 , goluri Ricardo Grigore și Mattia Montini. 
Prima repriză a fost una extrem de slabă , căpitanul echipei Nistor greșind mai toate pasele , chiar și pe cele date înapoi. 


Probabil că din nou exersează ceva pase gen Ryan Giggs, Zidane, Gerrard sau Deco , nu știu dar nu pot înțelege cum e posibil să dai doar 4 pase bune într-o repriză.
 Probabil în ultimele meciuri și în următoarele până la final face antrenamente de pase dinamice , imprevizibile ( mai mult pt coechipieri decât pentru adversari) .


 Mă uitam că săracul Jaadi îi tot arăta în ce zonă vrea pase și Captain Hook Nistor numa la câțiva metri de el le dădea.
 O fi început să aibă probleme de vedere Nistor al nostru? La o demarcare in careu a lui Papazoglu spre stânga, Nistor îi pasează la trei metri în dreapta. 

La un corner Klimavicius îi face semn să bată la a doua bară, Nistor a dat la celălalt fanion pasă. O fi încercat o pasă cu fanionul? Hmmm dar mi-a plăcut atitudinea , remarcată doar când a gesticulat spre acel copil de mingi ca să își arate frustrarea. Pentru că da, dacă te uiți la fața lui, e mereu frustrat, veșnic obosit, parcă plânge după ce aleargă zece metri. 

Dar gata cu Captain Hook Nistor, e Pastele, multora vă place Nistor și nu vreau să avem contradicții acum. Fiecare cu părerea lui.

Mă bucur că am avut plăcuta surpriză de a observa că Șerban încă știe fotbal .

 In 68 de minute a greșit doar două pase , ceea ce e excelent. De asemenea iepurașul mi-a făcut surpriza de a vedea că Mandanda se pregătește foarte bine iar acele prize in aer la care avea mari probleme acum îi ies excelent.

 La faza golului cred că se putea poziționa mai bine in rest excelent! 

Îl felicit pe Nea Mircea pentru schimbări , intrarea lui Zenke l-a readus pe Montini in atac , cea a lui Sorescu a sporit jocul pe extreme iar intrarea forțată de accidentarea lui Ciobotariu , a lui Grigore , s-a dovedit a fi foarte eficientă, Rikki marcând la prima atingere a balonului.

Sorescu a dat o pasă excelentă la golul lui Montini care era să riște o accidentare gravă din cauză acelor panouri din epoca medievală . Cum e posibil să se rupă acel fier ?

 Dacă îi intră în piciorul celălalt vreo margine de unde s-au rupt sau dacă își prindea glezna? Organizatorii ar trebui sancționați! Nu s-a întâmplat nimic grav dar chiar mereu trebuie să se întâmple pentru a lua măsuri?

Cu un final bun de joc , DINAMO a câștigat iar cel mai important , Grigore, Sorescu și Montini au demonstrat că sunt baza echipei în sezonul viitor. 

Iepurașul mi-a șoptit că Montini rămâne încă două sezoane la noi mai mult ca sigur. Și încă ceva , Ion Gheorghe , după părerea mea cel mai bun de la Voluntari, va veni la Dinamo aceea clauză plătind-o Nea Mircea! 


Sper că iepurașul nu a glumit altfel îi rup urechile!
Chiar dacă acest articol e posibil să nu fie pe placul tuturor ( nici nu are cum să avem toți exact aceleași păreri) , știu că toți iubim Dinamo , iar CÂT NOI ACEASTĂ ECHIPĂ VOM IUBI , DINAMO NU VA MURI!


PAȘTE FERICIT DINAMOVIȘTI SI DINAMOVIȘTE!





Acest articol  este un pamflet asa ca tratati-l ca atare. 


Articol scris de: Alin Socherel

Comentarii