Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo intre amintiri si vise







Este posibil ca imaginea să conţină: 49 de persoane, persoane zâmbind






DINAMO! Un nume, o amintire,un vis, o speranță vie, un scop al vieții multor dinamoviști.
Dinamo este prima echipă din România care a eliminat campioana Cupei Cupelor, pe atunci Hamburg.  


Dinamo este echipa care a creat ani la rând golgheteri. In topul all-time al golgheterilor Ligii 1, fosta Divizie A avem cel mai bun marcator, Dudu Georgescu cu 256 goluri(sper să nu greșesc), avem pe Rodion Cămătaru și mai recenții Ionel Dănciulescu și Claudiu Niculescu.
Dinamo este echipa care a creat mari jucători pentru națională , amintesc aici doar câțiva ca: Lucescu, frații Nunweiller,Dumitrache,Sabău și alții.


Dinamo a fost întotdeauna renumită pentru forța ei ofensivă, în multe ediții dând chiar și primii doi golgheteri ai campionatului, ultimii de care îmi amintesc fiind celebrul cuplu N&D, Niculescu și Dănciulescu, ultimul fiind un simbol al orașului Slatina și al multora care am copilărit în acea zonă. 
Generația N&D a fost generația care mi-a marcat copilăria. Mă bucuram când Dinamo primea o lovitură liberă mai ceva ca la un penalty. Știam că dacă execută lunetistul Niculescu cel mai probabil e gol. Și acum când Dinamo primește o lovitură liberă as vrea să am aceleași emoții. Dar acum emoțiiile sunt mai mult la ocaziile echipei adverse. 



Nu pot uita acel meci cu Rapid, eram conduși cu 2-0 la pauză și am câștigat cu 3-2. Ce meci! 
Păcat că nu am mai văzut de mult Dinamo intorcând rezultate și câștigând când aproape nimeni nu mai dădea șanse.
Oare unde e acea echipă cu care ne mândream? 
Ca și suporter vrei să trăiești emoția jocului, bucuria și să fii mândru că ești suporter,să fii fericit chiar și când echipa pierde pentru că știi că a dat totul și doar neșansa și câteva greșeli omenești au făcut să piardă. 


Dacă ne uităm acum la Dinamo ce vedem? Eu nici măcar speranțe nu mai îndrăznesc să am. Jocul nu prea promite, rezultatele cam da, dar și sezonul trecut ne făceam speranțe. 


As vrea să fiu optimist dar mă uit la meciuri și nu mai simt emoția fiecărei faze , nu mai văd acel coordonator gen Hîldan care ara terenul, nu mai văd atitudine de vestiar impusă cum făcea Kiriță. Kiriță nu a fost excelent dar a fost după Hîldan genul de căpitan pe care mi-l doresc. Era în stare să moară cu coechipierii de gât numa să-i facă să dea totul. Apropo, chiar nu se găsește un loc pentru el la Dinamo? Poate că Nistor ca și căpitan și fundașii de la Dinamo ar avea, și sigur au, multe de învățat de la el.


Tot ce vedem acum la Dinamo sunt glorii ale clubului care se implică mai mult prin comentarii. Dacă cu toții iubesc Dinamo de ce nu se ajunge la un consens? Dacă Negoiță nu vrea să cedeze clubul de ce nu se ajunge la un consens și cu el? Omul nu cred că a salvat Dinamo doar din interes și doar pentru afaceri. 



Badea nu cred că vrea răul echipei . Haideți noi suporterii să-i forțăm să ajungă la un numitor comun , să salvăm cu adevărat Dinamo. Nu vreau să ne mulțumim că un jucător adus liber reușește o pasă , un gol sau ceva. Au trecut mai bine de zece ani de la o performanță notabilă a echipei , haideți să ne trezim, să facem front comun și să îi facem și pe cei ce pot lua decizii să creăm o echipă de care să ne mândrim și să ne amintim cu drag. 



Copiii dinamoviști de azi ce emoții trăiesc când Dinamo se chinuiesc cu Voluntari și Chiajna? Eu îmi amintesc de cele câte șapte goluri date cu Ceahlăul, Petrolul și Fcm Bacău, de cele șase goluri date cu Oțelul. Voi vă amintiți când a dat Dinamo ultima dată cinci goluri? Înainte era de așteptat, acum e doar un vis. Aveam și sloganul:,,cine vine în Groapă fără cinci nu scapă". Nu cumpăram jucători de milioane dar aveam jucători cu caracter. Unde se găsesc că îmi doresc câțiva pentru Dinamo de acum. 


Acum jucătorii de la Dinamo au doar voință, și aia doar unii nu toți. Avem speranțe în Nistor, Sorescu, Montini, Grigore, Ciobotariu și încă câțiva dar vedeți Dinamo campioană sau în UCL cu ei? 
Să fim realiști, Nistor nu e Hîldan, Sorescu nu e Florentin Petre , Montini nu e Dănciulescu sau Marius Niculaie , Grigore nu e Kiriță iar Mandanda nu e Lobonț. Când îi vom aduce la acest nivel atunci putem spera.


As vrea să luăm campionatul,și e posibil dar nu vreau un Dinamo gen CFR Cluj care câștigă fără spectacol!


Ca suporter vrei emoție, pasiune, bucurie și momente frumoase care să te facă să visezi la amintiri frumoase! 

Hai Dinamo, încă poți, trebuie doar să fim alături toți!
UNIȚI RECREĂM DINAMO!!!





Articol scris de: Alin Socherel

Comentarii