Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Cât au plătit „câinii” pentru teste și ce planuri are Mihalcea


Dinamo și-a stabilit, în principiu, programul pentru perioada post-coronavirus. Roș-albii au achiziționat teste pentru jucători, „câteva sute, din Germania, s-au plătit deja peste 6.000 de euro, dacă va fi nevoie se vor mai cumpăra", au transmis cadrele medicale. 

Vineri, la prânz, jucătorii lui Adrian Mihalcea vor fi testați, după care imediat după ce vor primi rezultatele, care în mod normal nu durează mult, vor ajunge în cantonamentul de la Săftica.

„În mod normal, vom sta 14 zile în stagiu centralizat, după aceea vom vedea. Așteptăm și noi un protocol din partea LPF. Dacă va fi nevoie, vom sta și mai mult. Dar vineri la prânz ne reunim", a transmis antrenorul roș-albilor prin intermediul GSP.RO. 

Jucătorii sunt pregătiți, mai ales că au fost informați de câteva zile că în acest week-end reîncep munca, practic. Adi Mihalcea a ținut legătura cu fotbaliștii pe durata pandemiei, chiar și cu cei aflați la final de contract.

„N-am nicio teamă că s-ar putea întâmpla ceva rău la antrenamente. După ce vor fi testați, jucătorii nu mai au de ce să le fie frică. Trebuie să restartăm viața! Încep campionatele în Germania, în Spania, unde a fost nebunia mai mare. Noi, cei din staff, vom purta măști, dar cum să poarte jucătorii la 30 de grade Celsius?!", a reacționat tehnicianul. Până acum, fostul golgeter al echipei a ținut doar două antrenamente cu echipa.

 „Eu am nevoie de toți jucători, de toți conducătorii, de toți fanii aproape de echipă. De când am venit la Dinamo, am ținut legătura cu toți, îi aștept alături de Dinamo, fiindcă doar așa putem face performanță. Lăsăm orgoliile deoparte și muncim!"
Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo
sursa: www.gsp.ro
Comentarii