Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea a schimbat foaia și-l susține pe Ionuț Negoiță. „Nu va vinde oricui!”







prunea




Florin Prunea, președintele formației Dinamo București, a vorbit despre negocierile pe care Ionuț Negoiță le duce cu fondul de investiții din Spania pentru vânzarea clubului și îl susține pe afaceristul de la RIN.


Oficialul din ”Ștefan cel Mare” este de părere că Ionuț Negoiță nu va renunța ușor la clubul ”câinilor” și susține că acesta nu va vinde Dinamo oricărui investitor. Mai mult, Florin Prunea a comentat și în legătură cu situația în care se află clubul din ”Groapă” după revenirea la antrenamente și le dă o veste bună dinamoviștilor.

Negoiță e susținut de Prunea în conflictul cu spaniolii care vor să cumpere Dinamo
”Negoiță nu va vinde în orice condiții și oricui. E o chestiune normală să vii cu niște garanții. Andone mi i-a prezentat pe spanioli ca pe niște oameni foarte serioși. Știu că Toni Curea este agent de jucători, nu îl cunosc foarte bine”, a declarat Prunea la PRO X.

”Cred că Dinamo este un caz fericit. Sunt cluburi care nu își mai pot aduce jucătorii înapoi, iar când îi aduce trebuie să stea două săptămâni în carantină. Cluburile care și-au respectat jucătorii și antrenorii vor avea de câștigat. Jucătorii trag mai tare când sunt liniștiți, când sunt mulțumiți”, a mai spus Florin Prunea pentru sursa citată mai sus.

Ionuț Negoiță a vorbit și el despre fonduld e investiții din Spania care dorește să cumpere Dinamo și le-a transmis un mesaj clar spaniolilor. „În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?”, a spus Ionuț Negoiță, conform Gsp.




sursa: prosport.ro
sursa foto: digisport.ro

Comentarii