Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cristi Munteanu: "L-am urmărit pe Piscitelli, a fost unul dintre cei mai buni"





FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-AFC HERMANNSTADT, LIGA 1 CASA PARIURILOR (26.08.2019)





Cristi Munteanu (46 de ani), actual președinte la Oțelul Galați, consideră că Dinamo, echipa sa de suflet, are un mare plus în acest sezon. 


Campion și câștigător al Cupei României cu Dinamo, Cristi Munteanu e de părere că aducerea italianului Riccardo Piscitelli, la 1 iulie 2019, a fost o mișcare inteligentă făcută de șefii clubului din Ștefan cel Mare. 

În vârstă de 26 de ani și cotat la 475.000 de euro, Riccardo Piscitelli (1,88 m), fost portar al naționalei de tineret a Italiei, a venit liber de contract de la gruparea Carpi.

Cristi Munteanu: "L-am urmărit pe Piscitelli, a fost unul dintre cei mai buni"
"E unul dintre cei mai buni portari din România. Își dirijează excelent colegii și e un golakeeper cu reflexe fantastice, îmi place mult de el. E peste media portarilor din campionatul nostru, are un plasament foarte bun și anticipează bine fazele. 


Nu știu cât va mai sta la Dinamo, dar știu că dă siguranță, l-am urmărit și a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști de la Dinamo", a declarat Cristi Munteanu, pentru Digi Sport. 

Într-o perioadă cenușie pentru clubul din Ștefan cel Mare, în care Ionuț Negoiță, patronul clubului, nu a reușit să vândă echipa, Munteanu susține că Dinamo are o plasă de siguranță. 

"Dinamo nu va ajunge niciodată ca Rapid pentru că are protecția suporterilor. Îmi place inițiativa lor și felul în care rămân aproape de club și au idei", a mai adăugat actualul oficial al Oțelului, grupare aflată în Liga a treia. 

Antrenată de Adrian Mihalcea, Dinamo se află pe locul patru în play-out, cu 17 puncte.

Cel mai probabil, Liga 1 se va relua pe 13-14 iunie. 

Cristi Munteanu și un portar care se "vede" mai puțin
"Dintre portarii despre care se vorbește foarte puțin și care nu sunt foarte mediatizați, cel mai mult îmi place de Căbuz. A progresat enorm în ultimul timp, are o poziționare foarte bună și niște reflexe senzaționale.

Hagi a câștigat un portar de mare viitor, se vede că investește la academia lui. Mi-e greu să-l compar pe Căbuz cu unul dintre foștii mari portari ai României, deocamdată e tânăr.

Dar, dacă se va ține de treabă, va avea un cuvânt important de spus. Totul este să apere, va prinde și mai mult curaj", a mai declarat pentru Digi Sport Cristi Munteanu. 




sursa: digisport.ro

Comentarii