Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo poate să piardă jucătorii de bază în ultimele 6 etape








Dinamo are nevoie de 180.000 de euro pentru a lua licența




Dinamo poate ajunge într-o situaţie dramatică, să piardă jucătorii de bază în ultimele 6 etape: multora li se termină contractul la 30 iunie, iar primul care s-a arătat revoltat de ce ofertă a primit pentru a juca şi în iulie e Mrzljak.


Una dintre echipele care se confruntă cu o asemenea problemă e Dinamo. În frunte cu Montini şi Fabbrini, gruparea din Ştefan cel Mare riscă să evolueze fără aceşti jucători dacă nu ajunge la o înţelegere cu ei pentru a prelungi până la începutul lunii august.

Unul dintre fotbaliştii în cauză e croatul Filip Mrzljak. El a venit în vara trecută la Dinamo, a parafat un contract pe un singur sezon, cu scadenţă la 30 iunie, iar acum conducerea, în disperare de cauză, i-a propus să prelungească pentru încă 30 de zile, pentru a-l avea la dispoziţie şi în iulie, când urmează să se joace majoritatea confruntărilor din play-out.

Ceilalți jucători aflați în aceeași situație sunt Ante Puljic, Ioan Filip, Kristian Kostrna, Szabolcs Kilyen, Mamoutou N'Diaye, Ionuț Șerban și Robert Moldoveanu.





sursa: gsp.ro

Comentarii