Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






O legendă din "Ştefan cel Mare" refuză să se înscrie în programul DDB: "Eu încă am de luat bani de la Dinamo"









Florentin Petre surprinde şi spune că nu se va înscrie în programul DDB. Fostul mare jucător al câinilor spune că şi acum mai are bani de luat de la club. 


"O să dau bani în momentul în care lucrurile se vor schimba. Eu încă am de luat bani de la Dinamo. Când o să iau acești bani, o să mă înscriu în acest proiect. Imediat! Când lucrurile se vor stabiliza și Dinamo va fi clubul altcuiva, atunci o să fiu și eu împăcat și voi susține fără nicio problemă.

Văd că, deocamdată, clubul este susținut de suporteri. Vreau să le mulțumesc pentru ce au făcut. Sunt curios cât ține. Plătești o lună sau două, dar la Dinamo îți trebuie mulți bani ca să ții echipa pe linia de plutire", a declarat Florentin Petre, pentru TVR Sport.



sursa foto: MMA / MMA2 via Hepta
sursa: antenasport.ro

Comentarii