Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Ionuț Negoiță: "Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția"












Ionuț Negoiță, finanțatorul lui Dinamo, a vorbit pentru GSP.RO despre tratativele pentru vânzarea clubului și a reacționat vehement după ce avocatul Toni Curea a spus că grupul de investiții din Spania, condus de Herminio Menendez, i-a dat termen până luni pentru a accepta oferta și că virează 10 milioane de euro în 30 de zile.




Negoiță l-a criticat pe Ioan Andone, cerându-i să garanteze el pentru spanioli, și a dat detalii de la negocierile cu fondul de investiții, făcând acuzații dure. Fostul antrenor a spus recent că ibericii au acceptat toate condițiile lui Negoiță.

„Există o colaborare mai bună și intensă cu suporterii. Ei au pus bani în ultima vreme pentru a se lua licență și au cumpărat și 10% din acțiuni. Ei și eu avem intenția ca Dinamo să rămână pe linia de plutire. Ce va fi e greu de anticipat. Eu îmi doresc tot mai mult ca ei să preia frâiele. Le-am zis «Eu vă cedez Dinamo și voi negociați cu cine vreți». 

În ultima vreme au fost negocieri forțate din parte părții spaniole conduse de Menendez. Chipurile au fost negocieri. Ajunsesem la un acord. Noi le-am trimis ceva, ei ne-au dat înapoi altceva. Joi le-am zis fanilor ce mi-au trimis spaniolii. Dacă suporterii sunt de acord cu propunerea lor și acceptă condițiile, eu le dau Dinamo. 

Vând Dinamo pe 1 leu, îmi asum și eu ceva. Problema e că spaniolii nu vor să-și asume nimic. Dar dacă fanii dau undă verde, facem tranzacția. Nu știu cine este în acest fond de investiții. Nu am nicio garanție, doar pretenții și intoxicări”, a declarat Ionuț Negoiță pentru GSP.RO.

Ionuț Negoiță: „Ioan Andone să garantez cu bunurile lui”
„Dacă Ioan Andone să își asume și să garanteze personal că oamenii sunt de încredere și nu e nicio problemă. Facem vânzarea. Am văzut că este destul de vocal în ultima vreme. Problema cea mai mare e că vorbește pe lângă subiect! El nu e un om sărac, face blocuri și are vilă la Marbella. Poate să facă un act oficial prin care să spună «Eu garantez cu bunurile astea pentru oamenii respectivi». 

De-a lungul timpului am vorbit cu diverși oameni de afaceri interesați să preia Dinamo. Vedeam niște chipuri pe FaceTime, știam cu cine vorbesc. Acum nu am văzut nicio figură, niciun extras de cont.

Le-am zis spaniolilor, când era problema legată de licență: «Oameni buni, puneți 50.000 de euro». Dacă veți cumpăra Dinamo va fi ca și cum vă împrumutați pe voi. Dacă nu, facem un act prin care să luați banii înapoi când clubul primește drepturile TV. Ne-au refuzat. În rest, sunt vocali și spun că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Dar suporterii vor decide acum. În conducerea DDB există un avocat foarte bun, de la o casă de avocatură din primele trei în România.

Mi se pare haios ce au spus spaniolii, că bagă 10 milioane de euro în 30 de zile. Păi, dacă ești persoană fizică, nu mai mănânci în alea 30 de zile? În contract ei au pus că dau banii în 60 de zile. Eu am cerut să facă dovada în 5 zile. Acum spun 30 de zile. Să arate măcar că au 500.000 de euro și semnăm actele fiindcă poate garanta Andone pentru ei. Să spună că garantează el. Dacă acești parteneri de dialog joacă la cacealma?”, a adăugat Negoiță.




sursa: www.gsp.ro











Comentarii