Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Spaniolii i-au dat ultimatum lui Negoiţă: "Să vedem acum dacă vrea sau nu să vândă clubul"






EXCLUSIV | Momentul adevărului la Dinamo. Spaniolii au pus la punct toate detaliile şi i-au dat ultimatum lui Negoiţă: "Să vedem acum dacă vrea sau nu să vândă clubul"






Spaniolii care vor să cumpere clubul Dinamo au lămurit lucrurile în privinţa negocierilor cu Ionuţ Negoiţă. EXCLUSIV pentru Telekom Sport, Toni Curea, reprezentatului fondului de investiţii, a oferit toate detaliile care au mai rămas de pus la punct pentru preluarea pachetului majoritar de la Ionuţ Negoiţă.


Spaniolii sunt hotărâţi să preia clubul Dinamo de la Ionuţ Negoiţă şi garantează că au toate resursele financiare pentru a achita datoriile de trei milioane de euro pe care le are clubul, dar şi pentru a pune din nou pe picioare echipa din Ştefan cel Mare cu un buget suplimentar.

"Tot ce a cerut Dinamo este îndeplinit de acum trei săptămâni, inclusiv joi a ieşit firma pe care o cere legea sportului. Conform înţelegerilor contractuale, suntem dispuşi să dăm suma de zece milioane de euro în termen de 30 zile, nu doar trei milioane de euro, aşa cum a cerut Dinamo. În plus, pentru anul viitor, avem şi bugetul garantat.

În plan fotbalistic, suportul nostru este dat prin aducerea lui Herminio Menendez, cel care a creat Sevilla şi Gijon, şi a lui Ioan Andone, fost căpitan al lui Dinamo, ca jucător, şi câştigător de event cu Dinamo, ca antrenor. Micile amănunte care au mai rămas de stabilit sunt solicitarea trecerii numelui autocarului pe numele clubului Dinamo, nu pe numele hotelului Rin, şi procesul de bancrută de care va raspunde în continuare Ionuţ Negoiţă.


 
În plus, am garantat deja că, la Săftica, ne vom ocupa de academia lui Dinamo şi vom investi acolo pentru viitorul lui Dinamo. De joi aşteptăm răspunsul lui Negoiţă, care întârzie să vină. Am respectat toate cererile, iar răspunsul dânsului nu mai vine. Acum vom afla cu adevărat dacă vrea sau nu să vândă clubul" , a declarat Toni Curea, reprezentatul fondului de investiţii spaniol şi al lui Herminio Menendez, pentru Telekom Sport.

Din informaţiile Telekom Sport, prima decizie a spaniolilor va fi readucerea lui Ioan Andone în "Ştefan cel Mare". În prezent manager general la FC Voluntari, Ioan Andone ar urma să ocupe funcţia de preşedinte al clubului Dinamo. Cât despre antrenorul Adrian Mihalcea, care nu a apucat încă să debuteze la Dinamo, acesta va rămâne cel puţin până la finalul sezonului.






sursa: www.telekomsport.ro

Comentarii