Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzvan Lucescu, membru de elită în DDB: „Sângele apă nu se face!











Răzvan Lucescu (51 de ani), rivalul lui Dinamo pe când o antrena pe Rapid, a decis să ajute și el cu bani echipa alb-roșie și s-a înscris în Programul Doar Dinamo București, așa cum a făcut-o în trecut și Nicolae Stanciu, fost jucător la FCSB.




Peluza Cătălin Hîldan a anunțat azi pe pagina de Facebook că Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este cel mai nou membru al Programului „Doar Dinamo București”. Tehnicianul, care nu a jucat la echipa de seniori și nu a antrenat niciodată la Dinamo, va avea card Elită, ceea ce înseamnă că anual va da 1.948 de euro pentru clubul alb-roșu.

Dinamoviștii și-au amintit de primii pași făcuți de Răzvan în fotbal, la Dinamo, alături de Mircea Lucescu, și speră ca și antrenorul de 74 de ani să-i ajute pe „câini”.

„Sângele apă nu se face! Răzvan Lucescu, Elita DDB ...și mai mult decât atât!

Mircea Lucescu a format oameni. Nu doar fotbaliști și antrenori, ci și caractere. Unul dintre oameni este Răzvan.Cel care a pășit pentru prima dată pe gazon trecând prin tunelul de sub tribuna a 2-a din Ștefan cel Mare, de mână cu tatăl său. Acolo a lovit pentru prima dată mingea de fotbal. Primii pași în viață și primii pași în fotbal Acum a făcut primul pas înapoi către locul în care s-a format. Și într-o zi va intra pe aceleași porți, alături de cel care l-a purtat pentru pentru prima dată pe umeri, iar apoi de mână în Parcul Sportiv Dinamo.
Pentru că de nimic nu-i este mai mult dor unui om realizat, decât de locurile natale.«Ștefan cel Mare este locul unde merită să se întoarcă» nu doar ca oaspete, nu doar în vizită. Este locul de care aparține toată copilăria și adolescența lui, pentru că a fost jucătorul lui Dinamo

.De aici a plecat la Sportul Studențesc. Nu putem să uităm declarația lui după meciul în care a blocat-o pe Steaua de unul singur:  «Dedic acest rezultat tatălui meu și tuturor antisteliștilor din România!». Avea 16 ani când a plecat de la Dinamo. Atunci când a ieșit pe poartă a luat cu el cel mai prețios cadou. Nu mingea, nu mănușile, nu ghetele, ci cuvintele simple ale seniorului: «Eu cred în tine, Răzvan!».Lumea l-a salutat cu «Baftă, Juniorule!», dar puțini și-au imaginat că într-o zi va avea Grecia la picioare ca antrenor și că în același an va cuceri cel mai râvnit trofeu al Asiei. 

Răzvan ne-a transmis că nu poate rămâne indiferent văzând ce se întâmpla cu clubul care l-a format. Și ne-a mai spus că se înscrie ca Elită, dar acesta e doar începutul. Programul DDB este în faza adolescenței, dar care a trecut de mult la fapte. Transmite-i și tu aceleași cuvinte ale lui Mircea Lucescu, «Eu cred în tine și pune umărul la creșterea lui, devenind membru DDB»” 
comunicat PCH

27 de meciuri
în campionat, 3 meciuri în cupele europene și 3 meciuri în Cupa României are Răzvan Lucescu ca jucător la Rapid

181 de meciuri
are Lucescu ca antrenor la formația din Giulești

4 sezoane
a antrenat Răzvan Lucescu la Rapid: între 2005 și 2007 și între 2011 și 2012.

2 Cupe
are Lucescu cu Rapid, ca antrenor la Rapid, și o prezență în sferturile Cupei UEFA





sursa: gsp.ro

Comentarii