Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Costel Orac, a fost întrebat cine e de vină pentru ceea ce a ajuns acum echipa sa de suflet








orac kenedy






Dinamo a ajuns la cel mai slab sezon din istoria clubului, iar situaţia a început să devină chiar ruşinoasă încă din sezonul trecut, chiar dacă declinul a debutat de câţiva ani.
Fosta mare glorie a dinamoviştilor, Costel Orac, a fost întrebat cine e de vină pentru ceea ce a ajuns acum echipa sa de suflet şi a dat verdictul.

"Nu pot să fie responsabili decât cei care s-au ocupat de echipă de când a preluat Negoiţă clubul. E adevărat că Negoiţă a preluat clubul cu nişte datorii. Din păcate, de când a preluat echipa Negoiţă, totul a mers din ce în ce mai prost an de an.

Mi se pare destul de logic că, dacă vezi că lucrurile nu merg bine an de an şi dacă nu ai soluţii, e clar că nu te pricepi la ceea ce te-ai înhămat", a spus Costel Orac la Digi Sport, în cadrul emisiunii Fotbal Club.


Patronul dinamoviştilor, Ionuţ Negoiţă, a spus de mai multe ori că cedează echipa pe un leu.
Grupul spaniol condus de Herminio Menendez este interesat să preia clubul Dinamo, însă se pare că afacerea e ca şi picată acum.
Ioan Andone l-a pus în legătură pe Ionuţ Negoiţă cu grupul spaniol reprezentat de Herminio Menendez.
Costel Orac: "E clar că nu mai poţi repara nimic"
Faptul că Ionuţ Negoiţă a anunţat că vinde Dinamo pe un leu a fost un pas greşit, susţine fostul mare atacant al "câinilor" Costel Orac.

"Eu nu mă prea pricep la afaceri, dar în niciun caz nu cred că a ajutat nu numai posibilul viitor investitor, ci şi echipei în sine. Când eşti într-o zonă în care eşti a clasamentului, te lupţi la retrogradare, joci în play-off cu cele mai slabe echipe, mai intervii şi spui că vinzi pe un leu au că nu mai ai bani, e clar că în momentul ăla nu mai poţi repara nimic. Din contră, ai pus presiune pe jucători, ei nu se pot conecta la maximum, ci se gândeau să plece cât mai repede", a precizat Orac.

Costel Orac a jucat la Dinamo în două perioade: 1981-1989 şi 1990-1991.
Dinamo are datorii totale de peste 3 milioane de euro.







sursa: digisport.ro


Comentarii